Putin'den Kırım Köprüsü'nde gövde gösterisi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bomba yüklü kamyonun infilak etmesiyle kısmen çöken Kırım Köprüsü'nün onarılmasının ardından köprüyü ziyaret ederek, üzerinde araç kullandı.

GİRİŞ 05.12.2022 22:56 GÜNCELLEME 06.12.2022 10:47
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Rusya ile Kırım'ı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü, 8 Ekim’deki bombalı saldırıda yaşanan kısmi çökmenin ardından onarıldı. Köprüyü ziyaret eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Saldırıda büyük hasar gören demiryolu hattındaki onarım çalışmalarını da inceleyen Putin, önümüzdeki yaz tamamlanması beklenen demiryolu hattı yenileme çalışmalarının hızlandırılması talimatını vererek, "Köprünün demiryolu hattında onarım çalışmalarının önümüzdeki yaz ortasında tamamlanmasını ümit ediyorum" ifadelerini kullandı. Putin, daha sonra araç trafiğinin yeniden başladığı köprüde araç kullandı.

Rusya’nın 2014 yılında yasadışı şekilde Ukrayna’da ilhak ettiği Kırım'ı Rus topraklarına bağlamak amacıyla 2018’de açtığı Kırım Köprüsü’ne 8 Ekim'de bomba yüklü kamyonla saldırı düzenlenmiş, 3 kişi hayatını kaybetmişti. Rusya, saldırıdan Ukrayna'yı sorumlu tutmuştu.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız Rus ile dost olursan "baltan yanında hazir olsun' demişler. Güçlüyken hiç bir anlaşmaya bağlı kalmamışlar
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de güçlü olsa ve Reis gibi bir lider başta olsa, hiç kimse Yan gözle bile Türkiye’ye bakamazdı. Dolayısıyla güç her zaman önemli.
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam Dünya lideri
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukranya inşallah Ruslara daha beter acı yaşatır Afganistan'da Çeçenistan'da Suriye'de çok müslüman katletti Osmanlı askerlerini katletti birgün Rusların çöküşü çok kötü olacak batilar birleşsin Rusları yerle bir etsinler
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük iblis Amerika var oldukça, Rusya da gerekli. Eğer Rusya kaybederse, Amerika bize ya direk yoldan ya da dolaylı yollardan saldıracaktır.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı ol Rusya her zaman Batı ile karşı güç olduğu için Biz varlığımızı devam ettiriyoruz. Eğer batı ile bir olurlarsa Türkiye de olmaz. Bu yüzden Rusya Ne çok daha güçlü olsun ne de yok olsun. aynı denkte ülke olmak diğer Türkiye için daha karlı bir durum. Batmış olan ülke ile ticaret de yapamazsın bu senide etkiler vs..vs.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırımda müslümanlara Rus zülmü hala davam ediyor yerinden sürülen binlerce aile var, yok yerde krımı Ruslar işgal ettiler bu büyük bir zulümdür
    Cevapla
  • Galib 1 yıl önce Şikayet Et
    İtikadı-ameli-yediği-içtiği...haram olan birne ''helel olsun ''demek ya cahillik veya gayr-i müslimlik nişanesidir. Afganistan-Çeçenistan-Bosna-Suriye katliamlarını ve her tarafta karşımıza dikilen bir putinin içimizde ki bunca dostları da merak konusu...
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörist Amerika tüm islam dünyasını paramparça etti. Dolayısıyla Müslümanlar teknoloji de ısrar edip güçlenmezlerse, hedef olmaktan asla kurtulamazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!