Kremlin duyurdu! Putin'den sürpriz karar!

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her sene aralıksız yaptığı yıl sonu basın toplantısını bu yıl yapmayacağını duyurdu.

GİRİŞ 13.12.2022 19:54 GÜNCELLEME 13.12.2022 19:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geleneksel olarak her yıl sonu katıldığı basın toplantısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Peskov, Putin'in bu yıl sonu bir basın toplantısı yapmayacağını söyleyerek, "Basın toplantısı yıl başından önce olmayacak. Putin'in yurt dışı seyahatleri dahil olmak üzere düzenli olarak yaptığı gibi gazetecilerle konuşma imkanı bulacağını umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu yılki basın toplantısının gelecek yıla bırakılması durumunda Putin, iktidarda olduğu süre zarfında ikinci kez toplantıya katılmamış olacak.

Putin, ilk kez 2005 yılında yıl sonu basın toplantısı yapmamıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin'nin kağıttan asker ordusunu tüm dünya gördü artık bu saatten sonra işi zor..Er meydanında başa çıkarmadığını milleti soğukta bırakarak kazanmaya çalışmak acizlik..Putin Türkiye için önemli bir müttefik ama bu savaşın kazananı olmayacağını artık görmeli..
    Cevapla
  • Dünya 5ten büyük 1 yıl önce Şikayet Et
    2 hristiyan millet savaşıyor, ölen var, Vatikan arabulucu olmak istiyor... Müslüman milletler birbiriyle çatışsa, kim durdurur onları, halife yok... yine en çok bizim bu memlekette seçtiğimiz idare gayret gösteriyor, kan akmasın diye... imanlı idareciler çok önemli
    Cevapla
  • ysd 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu böyle giderse es kaza bir kazansa ukraynada sırayla gider kaz pol rom azer
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapma ya
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara bakacak yüzü kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit