Erdoğan'ın son hamlesi Yunan'ı korkuttu! 'Bütün gece uyuyamadık'

Tayfun füzesinin test edilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'a ilişkin sözleri Atina'yı tedirgin etti. Bir Yunan televizyonunda programa katılan gazeteci Manolis Kostidis, bütün gece uyuyamadığını söyledi.

GİRİŞ 15.12.2022 10:47 GÜNCELLEME 15.12.2022 10:47
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Savunma sanayiinde sağlam adımlarla ilerleyen Türkiye, milli ve yerli silahlarını üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye geçtiğimiz günlerde ilk yerli balistik füze Tayfun'u ateşledi. Türkiye'nin attığı her adımı takip eden Yunanistan, Tayfun'u da es geçmedi.  Yunanistan'ın gündeminde günlerdir Tayfun füzesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları yer alıyor. 

"E VURACAK TABİ SEN RAHAT DURMAZSAN"

Füze denemesi sonrası Samsun'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tayfun füzesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi artık füzelerimizi yapmaya başladık, bu üretim Yunan’ı ürkütüyor. Tayfun diyorsun, Yunan ürküyor 'Atina’yı vurur' diyor. E vuracak tabi, sen rahat durmazsan sen Amerika’dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak, bir şeyler yapması lazım" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'ı titretecek sözler: Atina'yı vurur' diyor!  Vuracak tabi...Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'ı titretecek sözler: Atina'yı vurur' diyor! Vuracak tabi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu açıklaması beklendiği gibi Yunanistan'da hemen yankı buldu. Günlerdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerinin tartışıldığı Yunanistan'da konuya ilişkin ilginç yorumlarda yapılıyor.

Avrupa'dan Türkiye'ye Kuzey Kore tuzağı! Yeni plan deşifre olduAvrupa'dan Türkiye'ye Kuzey Kore tuzağı! Yeni plan deşifre oldu

"BÜTÜN GECE UYUMADIK"

Tayfun füzesinin denenmesine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine ilişkin en çarpıcı yorum ara ara Türk televizyonlarında da yayına katılan gazeteci Manolis Kostidis'ten geldi. Kostidis canlı yayında bütün gece uyumadığını itiraf etti. Kostidis, "Gerçek şu ki, bütün gece uyumadık çünkü Türkiye Cumhurbaşkanı Yunanistan'ı, Atina'yı Tayfun füzesiyle vurmakla tehdit etti. Bu yüzden bütün gece uyumadık çünkü dün gece Türk medyasında Türkiye saati ile gece 02.30'a kadar bizim saatimize göre 01.30'a kadar Atina'yı vurup vuramayacaklarını, bunu nasıl yapabileceklerini ve neden yapmaları gerektiğini tartışıyorlardı." şeklinde konuştu. 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 110
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan bahane Amerika şahane. Oyunun sahibi baş aktör Amerika, gerisi kukla.
    Cevapla
  • Aşık dermani 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklımız başından gitti demekle kalıyor adamlaramerka bu gün var yarın yok turkiye hep karşında anlasalar ziplamazlar yem olarak turkiyeye vermek istiyorlar ama yunaanın kafası basmiyor
    Cevapla
  • Canacan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak bu tarihten ders alıyor. Aferin.
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunana bak kendi yaptiklarini ve yapmak istediklerini degil de yapacaklarina karsilik Biz Turklerin saldirmasini konusuyorlar. Sanki masumlarmis gibi. Sizin firsat verilse neler yapmak istediginizi gayet iyi biliyoruz ama bilinki bizim basimiza gelmesini istedikleriniz kendi basiniza gelebilir bunu unutmayin..
    Cevapla
  • 561 Tayfun 1 yıl önce Şikayet Et
    Uykusuz Gecelerin Sabahını Manolis'e sor. Tayfun'un Menzilini Bilmiyorsan roketsan'a sor. Şair : 561 Tayfun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...