Rus isim Ermenilere böyle seslendi: İmamoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyin...

Türkiye'de 2023 yılında yapılacak seçimlere ilişkin konuşan Ermeni asıllı Rus siyasetçi Semyon Bagdasarov, Ermenilere Özellikle İmamoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu destekleme çağrısında bulundu.

GİRİŞ 16.12.2022 16:42 GÜNCELLEME 16.12.2022 16:42
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Türkiye adım adım 2023 yılında yapılacak seçimlere doğru giderken, Türkiye'nin gireceği seçim dünyadan da büyük ilgiyle takip ediliyor. Avrupa'dan ABD'ye Asya'dan Rusya'ya kadar birçok ülkeden Türkiye'deki seçimlere ilişkin analizler yapılıyor. Bu açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Ermeni asıllı Rus siyasetçi Semyon Bagdasarov'un Türkiye'deki seçimlere ilişkin yaptığı açıklamalar gündem oldu. 

"SURİYE VE GÜNEY KAFKASYA UMURLARINDA OLMAYACAK"

Bagdasarov, Ermenistan'daki siyasetçilere Türkiye'de kimi desteklemeleri gerektiğini isim isim söyledi. Konuşmasında özellikle İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  ve İYİ Parti ile çalışmalara hızlıca başlanması gerektiğini belirten Basdasarov, "Türkiye muhalefeti seçimleri kazandığı takdirde Suriye ve Güney Kafkasya umurlarında olmayacak. Batı yönlü duruş sergileyecekler." dedi.

'ONLAR ERDOĞAN GİBİ DESTEKLEMEYECEK'

Türkiye'nin büyük desteğiyle Ermenistan'ın savaş kaybettiği Azerbaycan meselesine de , değinen Rus siyasetçi "Onlar Bakü'yü Erdoğan gibi desteklemeyecekler. Bu yüzden Ermeni siyasilere Türkiye muhalefetiyle diyalog oluşturmalarını tavsiye ediyorum." açıklamasında bulundu. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 81
  • Uyanın 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyy müslümanlar bu ermeni boşa konuşmuyor.Oylarınıza sahip çıkın bu üçlüden ve diğerlerinden uzak durun,eğer bu ülkeyi seviyorsanız .Boşuna ABD yahudisi ve diğer Avrupa ülkeleri bunlara açık gizli destek olmuyorlar.Allah bu ülkeye tuzak kurmaya çalışanlara fırsat vermesin,tuzaklarını başlarına geçirsin inşallah.
    Cevapla
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cakalların istegi kabul olsa gökten kemik yagar
    Cevapla
  • Gakkoş 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kuş kendi sürüsü ile uçarmış, Rus ermenisi türkiyedeki gizli ermenileri işaret etmiş. Hala soğan patates siyaseti yapan bizim ahmaklar Gaflet uykusundan uyanamadı!
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee her şey ortada,inat uğruna siz oy verin devam..
    Cevapla
  • Osman OSMANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam bizim içimizi,biden çok iyi biliyor. Helâl olsun derim,bizdeki vatan evlatları R.T.ERDOĞAN gitsin de kim gelirse gelsin Ermeni Rum Yahudi farketmez hepsi olur. Yeterli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Benzin ve motorine indirim geliyor
Son dakika: Meteoroloji uyardı, mayıs ayında çok sayıda il için kar alarmı verildi!