Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin ilk yurtdışı ziyareti belli oldu!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin, ülkesindeki savaşın başlangıcından bu yana ilk yurt dışı ziyaretini 21 Aralık Çarşamba günü ABD'ye gerçekleştireceği duyuruldu.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin ilk yurtdışı ziyareti belli oldu!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin ilk yurtdışı ziyareti belli oldu!
GİRİŞ 21.12.2022 03:45 GÜNCELLEME 21.12.2022 03:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD basınında yer alan bilgilere göre, Zelenskiy'nin yarın ABD Kongresi'nin ortak oturumuna katılmak üzere Washington'a gelmesi ve ABD Başkanı Joe Biden ile de Beyaz Saray'da görüşmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Anadolu Ajansına (AA) konuşan kaynaklar ise ziyaretin teyit edilmediğini ve güvenlik koşullarına bağlı olacağını söyledi.

Öte yandan, Beyaz Saray'ın yarın Ukrayna'ya yapılacak askeri yardımın içeriğini duyurması bekleniyordu. Bu yardımların Patriot hava savunma sistemlerini kapsayıp kapsamayacağı ise merak konusuydu.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna lılar devlet tecrübesi olmayan bir popcuyu seçerek,hayatlarının hatasını yaptılar.Ölen vatandaşları bi yana,memleketini harabeye dönder di.Tecrübeli birini seçseler idi bunların hiçbiri başlarına gelmez di.Abd nin olduğu ülkelerin hangisi bi hayır görmüş de,Ukrayna hayır görecek?
    Cevapla
  • taner hekimoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD Derin yapılar , yeni talimatlar vermek için çağırmış olmasın.?
    Cevapla
  • Hasan dr. 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd Zelensky nin kulaklarını çekerek, Ukraynayı büyük bir tazminata mahkum ederek Rusya üzerinde kullanmaya devam edecek, Rusyanın işgal ettiği yerleri RUSYAYA VE HATTA UKRAYNANIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ RUSYA ya satmasını isteyerek, Türkiyeye müdahale edebilmek için BU savaşı bir müddet sonra bitirmesini isteyecekler ve Ardından Batının şımarık çocuklarından biri olan Yunan kafirini bize saldırtarak büyük bir savaşın içerisine sokarak, Rusya müdahil olmaktan verilen tavizlerle engellemiş ve ardından Suriye ve Iraktaki bölgeler önce pkk'ya ardından İTRAİL'e devredilecek.
    Cevapla
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce patronun yanına gitmek lazım tabi ip kimde ise ona koş
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ukrayna yi ve Avrupa yi iyi oyuna getirdi. Katil Amerika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!