Petrol boru hattında patlama: 1 ölü

Meksika devlet petrol şirketi Meksika Petrolleri’ne (PEMEX) ait petrol boru hattında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.

Petrol boru hattında patlama: 1 ölü
Petrol boru hattında patlama: 1 ölü
GİRİŞ 22.12.2022 19:33 GÜNCELLEME 22.12.2022 19:34

Meksika’nın Hidalgo eyaletinde yer alan Epazoyucan şehrinde Meksika devlet petrol şirketi Meksika Petrolleri’ne (PEMEX) ait petrol boru hattında sızıntı nedeniyle çıkan yangının ardından patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
Hidalgo Eyaleti İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, boru hattında yaşanan sızıntı nedeniyle çıkan yangına müdahale etmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, PEMEX ve Meksika ordusuna bağlı personelin gönderildiği bildirilirken, yangın söndürme çalışmalarına devam edildiği sırada yaşanan patlama sonucu PEMEX çalışanı olan 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Patlama sonrası güvenlik güçleri bölgeyi geniş bir güvenlik çemberine alırken, yakınlardaki bir karayolu ise ulaşıma kapatıldı. Olayın ardından bölgede yaşayan 50 vatandaşın ise evlerinden tahliye edilerek barınağa yerleştirildiği bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?