Kiev Belediye Başkanı Kliçko: Kiev'de patlama oldu

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, Rus ordusunun kente yönelik düzenlediği saldırı sonucu Desnyan semtinde bir patlama meydana geldiğini duyurdu.

Kiev Belediye Başkanı Kliçko: Kiev'de patlama oldu
Kiev Belediye Başkanı Kliçko: Kiev'de patlama oldu
GİRİŞ 02.01.2023 04:53 GÜNCELLEME 02.01.2023 04:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kliçko, Telegram hesabından yaptığı paylaşımında, Desnyan semtinde bir patlamanın meydana geldiğini kaydederek, "Başkentin Desnyan semtinde 19 yaşındaki bir erkek yaralı olarak hastaneye kaldırıldı." ifadesini kullandı.

Öte yandan, Kiev Askeri İdaresi'nin resmi Telegram kanalından yapılan açıklamada da Kiev'e Rus saldırısının gerçekleştirildiği belirtilerek, "Bu dakika itibariyle başkentin üzerinde yaklaşık 10 hava hedefi vuruldu. Hava alarmı devam ediyor." denildi.

Yerel basındaki haberlere göre ise Rus ordusunun Ukrayna'nın çeşitli bölgelerine yönelik insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türk gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee bize düşman olanlar düşünün tsk nin onlarca iha ile bir gece ansızın başınıza bomba yagdirdigini ve karadan karaya füze yagdirdigini sonra pişman olursunuz ama iş işten geçer akıllı olun... dost olun karlı çıkın....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!