2023 seçimleri yaklaşırken İngiliz tutuştu! Erdoğan dengelerini bozdu, harekete geçtiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçimlerine de iddialı bir şekilde gireceğini anlayan İngiliz Financial Times Gazetesi, provokatif haberlerine ara vermeden devam ediyor.

GİRİŞ 02.01.2023 15:10 GÜNCELLEME 02.01.2023 15:45
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

Uluslararası ekonomik durgunluk ve siyasi krizlere rağmen Türkiye'nin Erdoğan liderliğinde doğru politikalarla hareket etmesi ve bu süreçte bile Başkan Erdoğan'ın popülaritesinin düşmemesi yaklaşan 2023 seçimleri öncesi İngiltere'yi tutuşturmuş durumda.

Seçimleri Erdoğan'ın kazanacağını belirten İngiliz Financial Times Gazetesi, farklı alanlarda çalışan editör, muhabir ve yazarlarına 2023 ile ilgili öngörülerini sorduğu haberde yine Türkiye aleyhine skandal ifadeler kullanarak büyük bir manipülasyona imza attı.

İNGİLİZLERİN ERDOĞAN ÇARESİZLİĞİ
Haberde Türkiye ile ilgili bölümde yer alan "Türkiye'nin Haziran seçimlerinde Erdoğan dönemi sona erecek mi?" sorusuna yanıt veren FT Türkiye muhabiri Laura Pitel'in ifadesi İngilizlerin Başkan Erdoğan karşısındaki çaresizliklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

SATIR ARASINDA SKANDAL MESAJLAR

Pitel, seçimi Başkan Erdoğan'ın kazanacağını ifade ederken, satır arasında verdiği skandal mesajlarla algı operasyonu çabası içerisine girdi. Pitel soruya yanıtında, "Recep Tayyip Erdoğan azalan popülaritesine karşın iktidarda kalmak için adil ya da hileli bir yöntemler yağmuruna başvuracak. İktidarını üçüncü on yıla genişletmesi, Türkiye'nin zaten sorunlu olan ekonomisinde ağır sonuçlara yol açacak, yaşam standartlarındaki düşüşü kötüleştirecek ve kişisel özgürlüklere daha fazla sınırlama getirecek." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU ÜZERİNDEN OPERASYON ÇABASI

Financial Times ayrıca, YSK üyelerine hakaret nedeniyle ceza alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aldığı cezayı Başkan Erdoğan'la ilişkilendirmeye çalıştı.

İmamoğlu'nu seçimlerde Erdoğan'ın rakibi olarak pazarlayan İngilizler, mahkemenin verdiği kararın "tepki" yaratabileceğini belirterek muhalefeti bu konuda kışkırtma çabası içerisine girişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 240
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölümüne reis
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türklerin inanç bakımından en büyük düşmanı İsrail Amerika. Türklerin vatan ülke devlet olarak en büyük düşmanı İngiltere büyük britanya krallık devleti.
    Cevapla
  • kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    6lı masa arası hdpkk istemiyoruz! Millet ahmak değil!
    Cevapla
  • Neco 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 kırılma noktası hilal ile haçın büyük mücadelesi Allah yardımcımız olsun patates sogancilara akıl fikir versin
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Hamza 25 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Yahudisi panikte ise reisim sağlam basıyor demektir. Ölümüne seninleyim reisim. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek