Twitter'da 15. ifşa! Şoke eden Biden detayı

Twitter eski yönetiminin yazışmalarını içeren yeni belgeler yayımlandı. Yazışmalarda, ABD Kongresi'nin tartışmalı üyesi Adam Schiff Twitter yönetimine, ABD Başkanı Biden ile ilgili tweetleri sildirmeye çalıştığı yer alıyor.

Twitter'da 15. ifşa! Şoke eden Biden detayı
Twitter'da 15. ifşa! Şoke eden Biden detayı
GİRİŞ 14.01.2023 19:42 GÜNCELLEME 14.01.2023 19:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD gündeminin ilk sıralarında yer alan Twitter dosyalarına yenileri ekleniyor.

Şirketin sahibi ve yöneticisi Elon Musk'ın bağımsız gazeteciler aracılığıyla paylaştığı dosyaların 15’incisi yayımlandı.

TWITTER YÖNETİMİNE TEPKİ

Twitter eski yönetiminin yazışmalarını içeren belgelerde, bu kez Demokrat Parti vekili Adam Schiff’in, Twitter yönetimine baskısına yer verildi.

Dosyada, Schiff’in eski ABD Başkanı Trump'ın kendi sayfasından yayınladığı başkalarına ait tweetleri hedef alması dikkat çekiyor.

Schiff'in eski Twitter yönetimine, Demokrat Parti ve Başkan Biden ile ilgili esprili paylaşımları sildirmeye çalıştığına yer veriliyor.

Twitter yönetiminin ise tweetleri mizah içerdiği gerekçesiyle kaldırmayı reddettiği görülüyor.

Schiff’in baskıları sonucu, Trump hakkındaki azil davasına ilişkin makaleleri bulunan New York Post yazarının hesabının kapatıldığı da belirlendi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Özel mesajlar yayinlanmamali hem ifade özgürlügü ne hemde insan haklarina aykiri yayinlayana tazminat ve hapis cezasi kesilmeli
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Özel yazismalar gizli tutulmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."