İşgalci israil'in katlettiği Ahmed Abdülcelil Kuhle'yi binler uğurladı

İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından öldürülen Filistinlinin cenazesi Ramallah'daki Filistin Sağlık Kompleksinden alınarak Ramallah'ın doğusundaki Silvad beldesinde toprağa verildi.

İşgalci israil'in katlettiği Ahmed Abdülcelil Kuhle'yi binler uğurladı
İşgalci israil'in katlettiği Ahmed Abdülcelil Kuhle'yi binler uğurladı
GİRİŞ 15.01.2023 20:00 GÜNCELLEME 15.01.2023 20:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde "İsrail askerlerinin Silvad beldesinin batı girişinde gerçek mermiyle yaraladığı 45 yaşındaki Filistinlinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği" belirtilirken, görgü tanıkları da "İsrail askerlerinin sözlü tartışmaya girdiği Filistinliyi aracından zorla indirerek yakın mesafeden ateş ettiğini" aktardı.

İsrail'in Kanal 12 televizyonu ise "bıçaklı saldırı girişiminde bulunan bir Filistinlinin İsrail ordusunda herhangi bir can kaybına neden olmadan etkisiz hale getirildiğini" kaydetti.

İsrail makamlarından ise olaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Filistin Sağlık Bakanlığının verilerine göre, 2023'ün başından bu yana İsrail askerlerince öldürülen Filistinlilerin sayısı 3'ü çocuk olmak üzere 13 oldu.

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Aşağımirahmetli 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimiz acıyor, bu terör devletine ne zaman bir Selegaddin eyyübi ders vermek üzere ortaya çıkacak, ya Rab, en kısa zamanda nasip eyle, amin
    Cevapla
  • Aşağımirahmetli 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail’i Allah kahhar ismi şerifi ile müslümanlar eliyle kahretsin, amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...