Trump seçim yarışını başlattı: Daha kızgın ve kararlıyım

2024 yılındaki seçimlerde yeniden aday olacağını belirten ABD Eski Başkanı Donald Trump, saha çalışmaları için harekete geçti.

Trump seçim yarışını başlattı: Daha kızgın ve kararlıyım
Trump seçim yarışını başlattı: Daha kızgın ve kararlıyım
GİRİŞ 30.01.2023 10:24 GÜNCELLEME 30.01.2023 10:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Eski Devlet Başkanı Donald Trump, 2024'teki başkanlık seçimleri için aday olacağını resmen açıklamıştı.

South Carolina'daki ekibinin tanıtımını yapan Trump sahaya inmeye başladı. Trump burada yaptığı konuşmada "Beraber yarım kalmış olan Amerika'yı yeniden harika yapma görevimizi tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Erken oylamanın yapıldığı New Hampshire ve South Carolina eyaletlerinin adayın belirlenmesindeki etkisi büyük olduğu biliniyor.

Burada "gövde gösterisi" yapan Trump ve destekçileri, eski başkanın yeniden yarışması konusundaki soru işaretlerini gidermeyi amaçladı.

"DAHA KIZGIN VE KARARLIYIM"

New Hampshire'da Cumhuriyetçilerin yıllık toplantısına katılan Trump "'Miting yapmıyor, kampanya yürütmüyor belki de enerjisi kalmadı' diyenler var ama şimdi çok daha kızgınım ve daha kararlıyım" ifadelerini kullandı.

Kampanya merkezini Florida Palm Beach'de kuran Trump, seçim ekibini kurmuş ve destekçileri ile tekrar irtibata geçmeye başlamıştı.

Trump, New Hampshire'da göç ve suçla mücadele politikalarının, Başkan Joe Biden'ın politikalarına tamamen zıt olacağını vurguladı.

Şu ana kadar Cumhuriyetçilerden başkan adaylığını açıklayan tek isim Trump olsa da muhtemel rakipleri arasında Florida Valisi Ron DeSantis, Eski Başkan Yardımcısı Mike Pence, Eski South Carolina Valisi ve Eski BM Büyükelçisi Nikki Haley'nin isimleri öne çıkıyor.

KAYNAK: EURONEWS
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mihail Gorbocov Eski Rusya yı Dağıttı Sende ABD yi Parçala Seni Destekliyorum Turump
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sömürgeci, İslam düşmanının biri gider, yenisi gelir, birbirlerinden farkları yok... Biz Reisimize sahip çıkalım, Reisimiz alayının hakkından gelir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu