Gökyüzündeki gizemli ışık merak uyandırdı

Büyük Okyanus’ta bulunan Hawaii’de gökyüzünde spiral şeklinde görülen gizemli ışık merak uyandırdı.

Gökyüzündeki gizemli ışık merak uyandırdı
Gökyüzündeki gizemli ışık merak uyandırdı
GİRİŞ 31.01.2023 12:23 GÜNCELLEME 31.01.2023 12:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hava olayının ABD’li girişimci Elon Musk'ın sahibi olduğu uzay taşımacılığı şirketi Space X’in fırlattığı uydularla bağlantılı olabileceği belirtildi.

GİZEMLİ IŞIK

Hawaii semalarında ortaya çıkan sıra dışı ışık görüntüsü, merak uyandırdı. Mauna Kea Gözlemevi'nden yayınlanan videoda, gökyüzünde spiral şeklinde ilerleyen gizemli ışığın bir süre sonra kaybolduğu görüldü.

SPACE X UYDUSU OLABİLİR

Subaru-Asahi STAR Kamerası'na 18 Ocak’ta yansıyan gizemli görüntünün, ABD’li iş insanı Elon Musk'ın uzay taşımacılığı şirketi Space X tarafından aynı gün uzaya gönderilen uydulardan kaynaklanmış olabileceği ifade edildi.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • MAVÎ GECE 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu geçin bu kuantum, tantum kavramltangue millete bilim havası atmayı, bilmişlik taslamayı. Yüce ALLAH, insanları uyarmak ve bilgilendirmek için Peygamber efendimiz RESULLULLAH'ı (SAV) , dünya ve Ahiret hayatının kurtulması içinde mutlaka uyulması gereken Mübarek KURAN-I KERÎM'i göndermiştir. Însanlığa ve tüm canlılara faydalı olan ilimde, bilim'de O'nun içindedir.Dünyanın en zeki insanı dahi Yüce ALLAH'ın müsade ettiğinin dışında bilgi sahibi olamaz ve bilimde ilerleyemez.Samimiyet ve sadakat Yüce ALLAH'ın yolunda olmak ve O'nun emirlerine uymaktır.
    Cevapla
  • Mürşid 1 yıl önce Şikayet Et
    100 bin ışık yılı uzakta bulunan yaşam alanından dünyadan kime ne ?Bilseniz ne olur,bilmeseniz ne olur.80-100 yıllık ortalama dünyalı ölümü.Felsefecilik oynayacağımıza Yaradan'ın Kanunlarını öğrenip ona göre yaşayalım ki sonsuzluk gemisinde yerimz olsun.
    Cevapla
  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    @ Serdar çok mantıklı geldi
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuantum deneyleri onlar ne uydusu adamlar portal açıyor solucan deliği gibi düşünün saten bunu 10 yıldır yapıyorlar ama dengesiz bir şekilde istediklerini 2 noktada portal açıp herhangi bir cismin sorunsuz geçirdikleri zaman işte o zaman yıldızlar arası yaşamlara hazır olun yakında farklı şeyler duyarsanız da hiç şaşırmayın siz adamlara gülerken 100 bin ışık yılı uzakta yaşanabilir gezegen bulundu dedikleri zaman işte bunları yapıyorlar dı Dermişiiiimmmmm xD
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız