Paludan'ın reşit olmayan çocuklarla cinsel içerikli konuşmaları ortaya çıktı

TRT World'ün açık kaynaklardan edindiği bilgilere göre, birçok kez Kur'an yakan ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan reşit olmayan çocuklar ile internet üzerinden cinsel içerikli konuşmalar yaptı.

GİRİŞ 03.02.2023 01:22 GÜNCELLEME 03.02.2023 01:31
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İsveç ve Danimarka vatandaşı olan ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, reşit olmadıklarını bilmesine rağmen sosyal medya platformu Discord'da 18 yaş altındaki çocuklarla cinsel içerikli sohbetler gerçekleştirdi.

Paludan bu sefer de Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim yaktıPaludan bu sefer de Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim yaktı

İslam karşıtı olmakla ve birçok kez Kur'an'ı Kerim yakmakla bilinen Paludan'ın reşit olmayan çocuklarla çevrimiçi konuşmalarından alınan ses kayıtları, bir öğretmenin sınıf arkadaşının önünde bir çocuğa cinsel tacizde bulunması gibi rahatsız edici ve detaylı cinsel senaryolar hakkında konuştuğunu ortaya koydu.

13 VE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARLA CİNSEL İÇERİKLİ KONUŞMALAR

Örneğin, TRT World'ün ulaştığı ses kayıtlarına göre Discord'u kullanan çocuklar Paludan'a 13 ile 17 arasında değişen yaşlarını açık şekilde söylerken, kendisine kaç yaşında olduğu sorulduğunda ise Paludan 39 yaşında olduğu bilgisini paylaştı.

İsveç'te yasalara göre reşit olma yaşı 15 iken, Paludan kasıtlı şekilde 13 ve 14 yaşındaki çocuklarla cinsel içerikli konuşmalar yaptı.

Ses kayıtlarına göre, Paludan konuştuğu çocuklara "Sert plastik aletle ilk tacizinde daha önce hiç ağlamadığı kadar ağladı." gibi söylemlerde bulundu.

SAPKIN İFADELER: "EVDE ÇIPLAK DOLAŞIYORUM"

Paludan'ın çocuklarla cinsel içerikli ifadeler kullandığını gösteren başka bir konuşma 11 Ağustos 2021'de gerçekleşti.

Paludan konuşma sırasında, bir çocuğun bir marketin arkasında biriyle cinsel ilişkide bulunduğunu iddia etti.

Paludan'ın müstehcen hikayesine yanıt olarak, çocuklardan biri, "Pekala, markette mi çalışıyorsun ? Kaç yaşındasın?" diye sordu.

Söz konusu çocuk ise, "Ne markette çalışması, ben sadece 14 yaşındayım." yanıtını verdi.

Ayrıca Paludan 14 Ağustos 2021'de Discord'daki bir sohbet odasında konuştuğu çocukların 13-14 yaşlarında olduğu bilmesine rağmen, evinde "çıplak" dolaştığını söyledi.

Ses kayıtlarından ırkçı siyasetçinin çocuklara aynı zamanda İslam'ı "neden sevmediğini" anlattığı öğrenildi.

Kur'an-ı Kerim saldırısıyla gündeme gelmişlerdi! Paludan ve Wagensveld'e soruşturma!Kur'an-ı Kerim saldırısıyla gündeme gelmişlerdi! Paludan ve Wagensveld'e soruşturma!

SABIKA KAYDI KABARIK

Şubat 2020'de YouTube hesabı kaldırıldıktan sonra Discord'u kullanmaya başlayan Paludan hakkında, çocuklarla cinsel içerikli konuşmalara ilişkin herhangi bir yasal işlem yapılmadı.

Paludan'a daha önce ırkçılık, iftira ve trafik ihlalleri dahil olmak üzere toplamda 14 suç itham edildi. Yerel basına göre Paludan daha önce 2-3 ay hapis cezasına çarptırıldı, bir süre araba kullanması ve üç yıl boyunca avukatlık mesleğini icra etmesi yasaklandı.

İslam karşıtı aşırılık yanlısı Paludan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin Stokholm Büyükelçiliği binasının önünde Kur'an'ı Kerim yakmıştı.

Uluslararası kınamalara rağmen Paludan, İsveç NATO ittifakına dahil olana kadar her Cuma günü kutsal kitabı yakacağını söyledi.

KAYNAK: TRT WORLD
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Yaren 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın Nurunu yakmakla söndüreceğini sanan gerizekalı.
    Cevapla
  • Uğurx1 1 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürúr. Erkeksen gel burda yak.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan’a bi gitsene bakalım hötün yiyorsa sapık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuşmaların içeriğini haber olarak vermemelisiniz ..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hislerime Tercüman oldun kardeşim aynı düşüncedeyim. Rabbim bunlara fırsat vermesin. Hayırlı Cumalar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar