Charlie Hebdo, Türkiye'deki depremlerle alay etti

Fransız hiciv dergisi Charlie Hebdo, Türkiye'de yaşanan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerle alay etti. Derginin depremle alakalı yayınladığı sözde çizimde, "Türkiye'de deprem. Tank yollamaya bile gerek yok" yazdığı görüldü.

GİRİŞ 07.02.2023 08:55 GÜNCELLEME 07.02.2023 14:29
Bu Habere 412 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6; Gaziantep'te de 6,4 ile 6,5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Bölgede 6 büyüklüğüne kadar da yüzlerce artçı gerçekleşti. Sarsıntılar Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana, Elazığ dışında; Suriye, Kıbrıs adası, Irak, Mısır ve Lübnan'da hissedildi ve yıkıma yol açtı.

"TANK YOLLAMAYA BİLE GEREK YOK"

Türkiye'de ve Suriye'de binlerce kişi hayatını kaybederken, yaralanırken, ülkeler Türkiye için seferber olurken; vicdanları karalayan bir gelişme yaşandı.

Fransız hiciv dergisi Charlie Hebdo, Türkiye'de yaşanan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerle alay etti. Derginin depremle alakalı yayınladığı sözde çizimde, "Türkiye'de deprem. Tank yollamaya bile gerek yok" yazdığı görüldü.

KARİKATÜRE TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter'dan yaptığı açıkmada, "Modern barbarlar! Kin ve nefretinizde boğulun" dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 412
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu charli hepdo hala uslanmamis ama uslanacaklar
    Cevapla
  • MECZUP HEBDO 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim karikatürcülerde çarli alçağının karikatürünü yapsın. Valla bizimkiler çizerse fena çizerler şimdiden söyleyim. MECZUP ÇARLİSTON
    Cevapla
  • Koyun değiliz 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem ki elin maskarası olmak istemiyoruz, onların komedisi olmak istemiyoruz o zaman adam gibi davranıp imar affı çıkaran, vergilerimizi çarçur eden, deprem hazırlığını programına almayan, şehirleşmesini akıl, mantık be bilim üzerine kurmayan yönetim ve yönetici adaylarına tevazu gösterilmemelidir. Kurbanlık koyun değiliz ve ağıtlar üzerine yaşayan mazoşist toplum görüntüsünden artık sıyrılmalıyız.....
    Cevapla
  • ahi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın. gazabı. şeytanın. uşaklarının. üzerinde. hiç. eksilmesin aşağlık. yaratıklar
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemde o karikartürleri size hadi simdi cizin bakalimndicekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı