PKK depremi fırsat bilip saldırdı! MSB'den açıklama

Terör örgütü PKK, 10 ilimizde yıkımlara neden olan iki büyük depremi fırsat bilerek Tel Rıfat'tan Türkiye'ye yönelik alçakça bir saldırıda bulundu.

GİRİŞ 07.02.2023 09:00 GÜNCELLEME 08.02.2023 08:47
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 10 ilimizi yıkıcı bir şekilde etkileyen depremlerin ardından durumu fırsata çevirmek isteyen hain terör örgütü PKK/YPG, ÇNRA atışlarıyla Türkiye'ye saldırı gerçekleştirdi.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan şu açıklamalarda bulunuldu:

İnsanlıktan nasibini almamış olan terör örgütü PKK/YPG, depremi bile fırsat bilerek Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuzun sorumluluk sahasına alçakça bir ÇNRA saldırısı gerçekleştirdi. Birliklerimizde hasar-zayiat oluşmazken, terör hedeflerine misliyle karşılık verildi.

Tekrar deprem bekleniyor mu? Artçı depremler ne kadar sürecek? AFAD can kaybı sayısı...Tekrar deprem bekleniyor mu? Artçı depremler ne kadar sürecek? AFAD can kaybı sayısı...

Peş peşe 7.7 ve 7.6'lık büyüklüğünde iki deprem: Vefat sayısında son durum!Peş peşe 7.7 ve 7.6'lık büyüklüğünde iki deprem: Vefat sayısında son durum!

Son dakika: Deprem bölgesindeki büyük tehlike! Ürküten rapor yayımlandı...Son dakika: Deprem bölgesindeki büyük tehlike! Ürküten rapor yayımlandı...

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 204
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah pkkyi amerika israil batı ülkelerini kahru perişan eylesin âmin .
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama chp ile hdp ye dokunmayın onlar masa altında anlaşır onlar hep masum zaten daha kırmızı çizginiz olan demirtaşa özgürlük var sırada siz ancak hain kandırın.
    Cevapla
  • ÜLKÜCÜ ADAM 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaşınmayın köpekler size bizim ÖLÜMÜZ yeter
    Cevapla
  • orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    it it liginden vazgeçmez ordumuz topunuza yeter soysuzlar
    Cevapla
  • Az bekleyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sütü bozuk kalleş itler. Hayvanat yapmaz yaptıklarınızı ama kendi pis kaninizda boğulacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber