Esad'ın kızından vicdanları yaralayan deprem paylaşımı

Beşar Esad'ın 19 yaşındaki kızı Zein al-Assad, muhaliflerin kontrolündeki bölgelere atıfta bulunarak, "Dikkatli olun, o bölgelere yardım göndermeyin" dedi.

Esad'ın kızından vicdanları yaralayan deprem paylaşımı
Esad'ın kızından vicdanları yaralayan deprem paylaşımı
GİRİŞ 08.02.2023 14:06 GÜNCELLEME 08.02.2023 14:11
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Türkiye merkezli büyük depremler Suriye'yi de yıktı. Şu ana kadar Esad rejimi ve muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde toplam 2 bin 530 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin 645 kişi de yaralandı.

MUHALİFLERİ "TERÖRİST" OLARAK LANSE ETTİ

Beşar Esad'ın 19 yaşındaki kızı Zein al-Assad, "zzzeiiinnn" kullanıcı adına sahip Instagram hesabından vicdanları yaralayan paylaşımlarda bulundu.

Muhaliflerin kontrolündeki bölgelere atıfta bulunarak, "Lütfen kime bağışta bulunduğunuza dikkat edin. İdlib'de teröristleri destekleyen gruplar var. Bu yardımlar Halep, Lazkiye ya da Hama'ya ulaşmayacak" diye yazdı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7 öğlen ise 7,6 büyüklüğünde depremler olurken, Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi.

Depremler Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana, Elazığ dışında; Suriye, Kıbrıs adası, Irak, Mısır ve Lübnan'da hissedildi ve yıkıma yol açtı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 131
  • Yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan nasibini almamış, müslüman düşmanı katiller, deden hafız isimli, baban beşar isimli katil aileye yakışan bir cellât torun olduğun anlaşılıyor, Allah layığını verecektir inşaallah.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan öleceğimi bilsem senin göndereceğin yardımı kabul etmem. Sizin gibi şeytanların yardımını kabul etmektense ölmeyi tercih ederim. Müslüman -Türk halkı senin göndereceğin o pis haram yardımı zaten kabul etmez. siz insan mısınız ki?
    Cevapla
  • Muhittin POLAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehit hama konusunu daha unutmadık.
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasına çekmiş Maşallah
    Cevapla
  • ömer lütfi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cinsi bozuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması