Arnavutluk Başbakanı: Türk hükümeti yapılması gerekeni yapacaktır

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Kahramanmaraş merkezli depremlerin çok korkunç bir trajedi olduğunu söyledi. Türkiye'de güçlü bir irade bulunduğu belirten Rama, "Türkiye Cumhurbaşkanı ve hükümet yapılması gerekeni yapacaktır." dedi.

Arnavutluk Başbakanı: Türk hükümeti yapılması gerekeni yapacaktır
Arnavutluk Başbakanı: Türk hükümeti yapılması gerekeni yapacaktır
GİRİŞ 18.02.2023 00:44 GÜNCELLEME 18.02.2023 00:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Almanya'da 59. Münih Güvenlik Konferansı’na katılan Edi Rama açıklamasında, "Bu trajedi hayatta kelimelerin asla ifade edemediği şeylerden biridir. Biz Türk milletinin yanındayız ve depremzedeler için dua ediyoruz." sözlerini kaydetti.

"UZMANLIK VE İRADE TÜRKİYE'DE VAR"

Türkiye’nin sıkıntıların üstesinden geleceğine işaret eden Rama, "Depremzedelerin aileleri bunun üstesinden gelecek. Çünkü deprem bölgesinin yeniden yapılanması söz konusu olduğunda hiç şüphesiz Türkiye Cumhurbaşkanı ve hükümet yapılması gerekeni yapacaktır. Bunu Arnavutluk'ta gördük ve yaptıkları inanılmazdı. Elbette depremin ve etkilediği alanın büyüklüğü Arnavutluk’taki depremle karşılaştırılamaz ama bence tüm uzmanlık ve irade Türkiye’de var.” değerlendirmesinde bulundu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki hainler iflah olmaz
    Cevapla
  • Ömer SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim içimizde ki hainler e duyurulur kulağı olup da duymayanlar duysun gözü olup da görmeye görsün
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gördüğünü bizim içimizde yaşayıp bizden olmayan munafık larda bir görseler hepsinin derdi hainlik
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıda olan dost düşman herkes görüyorda içerideki muhalefet yapdığını sanan vatan hainleri kör sağır gözleri var görmez kulağı var eşitmez Kalpleride yosun tutmuş din düşmanları zalimler için yaşasın cehennem amin
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah şunu birde bizim üç maymuncular anlasa. Bunları odun diye sobaya atsan sobayı söndürür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri