Borrell'den "Türkiye'nin yanındayız" mesajı

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Hatay merkezli depremin ardından AB'nin Türkiye'deki durumu yakından takip ettiklerini ve Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi.

Borrell'den "Türkiye'nin yanındayız" mesajı
Borrell'den "Türkiye'nin yanındayız" mesajı
GİRİŞ 21.02.2023 13:58 GÜNCELLEME 21.02.2023 13:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçeleri merkezli 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ"

Borrell, Türkiye'nin yanında olduklarını söyleyerek, "Türkiye'nin Hatay şehrinde tekrar bir depremin meydana geldiği, etkilenen ailelerin acılarını ve yıkımlarını artıran durumu yakından takip ediyoruz. Bu zor günlerde Türkiye'nin yanındayız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cehennemin dibine kadar yolun var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi