Bakanlık duyurdu! Akdeniz'de NATO tatbikatı!

Milli Savunma Bakanlığı, NATO'nun Orta Akdeniz'de gerçekleştirdiği "Dynamic Manta 2023" tatbikatına denizaltı TCG PREVEZE ve TCG BARBAROS fırkateyniyle katılım sağlandığını duyurdu.

Bakanlık duyurdu! Akdeniz'de NATO tatbikatı!
Bakanlık duyurdu! Akdeniz'de NATO tatbikatı!
GİRİŞ 27.02.2023 19:03 GÜNCELLEME 27.02.2023 19:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından NATO'nun Orta Akdeniz'de 27 Şubat-10 Mart tarihleri arasında İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Dynamic Manta 2023" tatbikatına katılım sağlandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Dynamic Manta-2023 tatbikatı, 27 Şubat-10 Mart 2023 tarihleri arasında Orta Akdeniz’de İtalya ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Tatbikata TCG Preveze denizaltımız ve NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 görevli TCG Barbaros fırkateynimiz ile katılıyoruz” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    lan lanet olsun biz ne yaşıyoz akdeniz de olanlardan dolayı zaten. defedin ulan nato pisliğini ordan ne işi var kafirlerin akdenizde abd kafirini defedin akdeniz de kime karşı ne tatbikatı yeter ulan yeteeeeeeeeeeeer
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede dikkat gerek 10gün içinde deprem olursa 6 ve üstü bişiler tetikler eye sebep olmaya gelmişlerdir
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    7 Üzeri iki büyük deprem olmuş, artçıları 6 küsürlere kadar çıkabilir, neye dikkat edelim? Haarp vardeğil mi? Lozanın gizli maddeleri gibi. Hakikaten ABD düşmanı olsanız vallahi bağrım yanmayacak, abd nin afgan işbirlikçilerini bile anlaşıp ülkeye alınırken kehanetin var mıydı? He canım haarp var haarp.
    Cevapla
  • İlginçtir 1 yıl önce Şikayet Et
    Niçin bütün tatbikatlar bizim ülkemizin etrafında yapılıyor!
    Cevapla
  • Davudunyıldızı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatbikatler neden basit bir ülke olan İsrail deniz sularında yapılmıyor?
    Cevapla
  • Yaren 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden yapılıyor ki bu tatbikat. Herşeyden korkar olduk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...