Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde yangın: 4 çocuk öldü

Sırbistan'da Müslüman nüfusun yoğun yaşadığı Sancak Bölgesi'nin en büyük şehri Novi Pazar'da, bir binada çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti.

Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde yangın: 4 çocuk öldü
Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde yangın: 4 çocuk öldü
GİRİŞ 05.03.2023 22:15 GÜNCELLEME 05.03.2023 22:15

Sırbistan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Novi Pazar'da bir binada çıkan yangında en küçüğü 6 aylık 4 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların ölümünün karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangında yaralanan annenin el ve alnında hafif yanıklar olduğu ve Novi Pazar'daki hastanede tedavi altına alındığı bilgisi verildi. Baba ise vücudunun yüzde 50'sinde yanık olması nedeniyle Belgrad'a sevk edildi.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı