Netanyahu kendisini Londra'ya götürecek pilot bulamadı

Netanyahu'nun kendisini Londra'ya götürecek pilot bulamadığı için Britanya ziyaretini ertelediği iddia edildi.

GİRİŞ 25.03.2023 11:17 GÜNCELLEME 25.03.2023 12:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tartışmalı reform planının yol açtığı protestoların devam ettiği İsrail'de büyük tepki çeken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kendisini Londra'ya götürecek pilot bulamadığı için Britanya ziyaretini ertelediği iddia edildi.

PİLOTLAR REDDETTİ

The Telegraph'a konuşan Birleşik Krallık hükümetinden bir kaynak, "İsrailli pilotların Netanyahu'yu Birleşik Krallık'a uçurmayı reddettiğini öğrendik" ifadelerini kullandı.

Normalde perşembe akşamı Londra'ya uçacak olan Netanyahu'nun seyahatini cuma sabahına çekmek zorunda kaldığı belirtildi.

İsrail'de Netanyahu'ya öfke artıyor: 'Utanın!' sloganları atıldıİsrail'de Netanyahu'ya öfke artıyor: "Utanın!" sloganları atıldı

ROMA ZİYARETİNDE DE AYNISI YAŞANDI

Benzer bir olay birkaç hafta önce Netanyahu'nun Roma ziyareti sırasında da yaşanmıştı. Netanyahu ve eşini Roma'ya götürecek pilot bulamayan devlet havayolu şirketi EI AI, ülkede kalifiye pilot sayısının azlığını gerekçe göstermişti.

İsrail'de 11 haftadır devam eden yargı reformu karşıtı gösteriler perşembe günü Netanyahu ve diğer kabine üyelerinin evlerinin yakınında yapılmıştı.

İsrail'de tartışmalı reform kabul edildi: 'Ahlak dışı ve bozuk bir yasa!'İsrail'de tartışmalı reform kabul edildi: 'Ahlak dışı ve bozuk bir yasa!'

KAYNAK: INDEPENDENT TÜRKÇE
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Algı süper
    Cevapla
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanıyor musunuz? Herşey yalan planlı şekilde ilerliyor adamlar Dünyaya hükmediyor ne pilotu :)
    Cevapla
  • VATANSEVERRRR. 1 yıl önce Şikayet Et
    Binsin bi tarifeli ucaga gitsin
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Filistinli pilotlara başvursaydın seni hemen uçururlardı...
    Cevapla
  • Arif KART 1 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka yaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi