Ohio'daki kimyasal tren kazasını araştıran müfettişler hastalandı

Ohio eyaletinde meydana gelen kimyasal kazayı araştıran ekip de hastalandı.

Ohio'daki kimyasal tren kazasını araştıran müfettişler hastalandı
Ohio'daki kimyasal tren kazasını araştıran müfettişler hastalandı
GİRİŞ 05.04.2023 13:33 GÜNCELLEME 05.04.2023 13:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'nin Ohio eyaletindeki tren kazasında yayılan kimyasal maddeleri soruşturan araştırma ekibinin hastalandığı öğrenildi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri iddiaları doğruladı.15 kişilik ekibin 7'si, 6 Mart civarında yürütmeye başladıkları araştırma sırasında hastalandı.

SEMPTOMLAR GÖRÜLMEYE BAŞLANDI

Müfettişlerin semptomları arasında boğaz ağrısı, baş ağrısı, öksürük ve mide bulantısı yer alıyor.

Bu semptomlar, kazanın ardından  havaya, suya ve toprağa tehlikeli kimyasallardan oluşan bir karışım salınmasının ardından bölgede yaşayan sakinlerde görülen semptomlarla tutarlı.

Ekip üyelerinde semptomların aynı anda görülmeye başladığı ve hastalananların tamamının 24 saat içinde işlerine dönebilecek kadar toparlandığı belirtildi.

3 Şubat'ta meydana gelen kazada, kimyasal madde taşıyan 150 vagonlu trenin 50 vagonunun raydan çıkmasının ardından patlamalar meydana gelmişti.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon insan şu an susuzluk çekiyor ve 25 milyon insan şu an için başka bir yere nakledilmek zorunda,bu rakam yakında 60-70 milyona çıkacak yani Amerika kontrolü kaybetti ve BM genel kurulu toplanıp müdahale etmek zorundadır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL