Pakistan'da 20'den fazla TIR toprak altında kaldı

Pakistan'ın Hayber Pakhtunkhwa eyaletinde meydana gelen heyelanda 20'den fazla TIR toprak altında kaldı. 2 kişi hayatını kaybetti.

Pakistan'da 20'den fazla TIR toprak altında kaldı
Pakistan'da 20'den fazla TIR toprak altında kaldı
GİRİŞ 18.04.2023 13:57 GÜNCELLEME 18.04.2023 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pakhtunkhwa eyaletinde, Afganistan sınırındaki Torkham sınır kapısı yakınlarında şiddetli fırtına sırasında toprak kayması meydana geldi.

Yoldaki 20'den fazla TIR toprak altında kaldı.

Yetkililerden yapılan açıklamalarda, faciada ikli Afganistanlının hayatını kaybettiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Dünya 5ten büyük 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı bereketli helal kazanc nasib eylesin kazazedelere... üzücü, hem can kayıbı hem mal kayıbı... Asya müslümanlarıda kardeşimiz, severiz... sevincine seviniriz, üzüntüsüne üzülürüz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...