Eski Başbakan Ardern Harvard'a kayıt oldu

Yeni Zelanda'nın geçtiğimiz aylarda istifa eden eski Başbakanı Jacinda Ardern, Harvard Üniversitesi'ne katılacağını açıkladı

GİRİŞ 26.04.2023 12:13 GÜNCELLEME 26.04.2023 13:57

Yeni Zelanda'nın geçtiğimiz aylarda istifa eden eski Başbakanı Jacinda Ardern, Harvard Üniversitesi'ne katılacağını açıkladı. Ardern burada liderlik, yönetişim ve çevrim içi aşırılık üzerine araştırmalar yapacak.

"İNANILMAZ DERECEDE ONURLUYUM"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ardern, Harvard Üniversitesi Kennedy School Kamu Liderliği Merkezi ve Berkman Klein İnternet ve Toplum Merkezi'ndeki programlar için üniversiteye katılmaktan "inanılmaz derecede onur duyduğunu" söyledi. 

Eski Yeni Zelanda Başbakanı, Harvard Üniversitesi'ne sonbaharda yalnızca bir dönem için gideceğini ve ekim ayındaki genel seçimlerde ülkesinde olamayacağını ifade etti. 

Programların sonunda ülkesine döneceğini söyleyen Ardern, "Sonuçta Yeni Zelanda benim evim" dedi. 

Ardern, Kennedy School Kamu Liderliği Merkezi'nde 2023 Angelopoulos Küresel Kamu Liderleri Araştırmacısı ve Hauser Lideri olarak görev alırken Harvard Hukuk Fakültesi'ne bağlı Berkman Klein İnternet ve Toplum Merkezi'nde Knight Teknoloji Yönetişimi Liderliği Araştırmacısı olarak bulunacak. 

KAYNAK: EURONEWS
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...