ABD'nin operasyoncu ismi Rubin'den Başkan Erdoğan'a alçak tehdit: İdamla...

ABD'nin operasyoncu isimlerinden Michael Rubin, rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye ile ilgili kaleme aldığı yazısında, Türkiye'de seçim sonrası kanlı darbe çağrısı yaparak, "Erdoğan ölümle gider" dedi.

GİRİŞ 28.04.2023 01:13 GÜNCELLEME 28.04.2023 12:58
Bu Habere 380 Yorum Yapılmış

ABD'nin operasyoncu isimlerinden CIA elemanı Michael Rubin, Türkiye'deki seçimler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili flaş bir yazı kaleme aldı. FETÖ destekçisi Rubin, rahatsızlık geçiren Başkan Erdoğan'a alçak tehditlerde bulunduğu yazısında Türkiye'de seçim sonrası kanlı darbe çağrısı yaptı. Rubin, Başkan Erdoğan'ı hedef aldığı yazıda "Erdoğan ya ölümle ya sürgünle ya hapisle ya da idamla gider" ifadelerini kullandı.

BATI MEDYASINDA BAŞKAN ERDOĞAN'IN RAHATSIZLIĞI GÜNDEM OLDU

7'li koalisyon desteklerine rağmen muhalefetin başarısız vaatlerinin seçmeni ikna edemediğini ve Başkan Erdoğan'a olan desteğin yüksek olduğunu dile getiren Batı medyasında bu kez gündem Başkan Erdoğan'ın ciddi bir hastalığı olduğu iddiaları oldu.

BAŞKAN ERDOĞAN CANLI YAYINDA 'HELLALLİK' İSTEMİŞTİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve ÜLKE TV ortak canlı yayınında mide rahatsızlığı geçirmiş, programa önce kısa bir ara verilmiş olsa da gerekli müdahale sonrası devam kararı almıştı. Canlı yayında verdiği sözü tutmak istediğini söyleyen ve yayını iptal etmeyeceğini vurgulayan Erdoğan, "Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" diyerek vatandaşlardan helallik istemişti.

BATI MEDYASINDAN RESMİ AÇIKLAMALARA RAĞMEN 'ERDOĞAN HASTA' ALGISI

Olağanüstü seçim mesaisini yavaşlatan Erdoğan'ın bu kararı ise, spekülasyon çıkarmak için fırsat kollayan kimi kaynaklar için fırsat oldu. Yıllardır Başkan Erdoğan'ın sağlığı hakkında çeşitli spekülasyonlara imza atan Batı medyası, Erdoğan'ın rahatsızlığı ile ilgili resmi açıklamaları görmezden gelmeyi tercih ederek ciddi hastalık imalarında bulunmayı ihmal etmiyor. Birçok Batılı kaynakta, resmi olarak yalanlanmış açıklamalara rağmen hastalık spekülasyonları haberleri çıkmaya devam ediyor.

CIA ELEMANINDAN BAŞKAN ERDOĞAN'A ALÇAK TEHDİT

Başkan Erdoğan'ı hedef alan algı operasyonu haberlerinin ardı arkası kesilmezken ABD cephesinde akılalmaz bir yazı yayınlandı. Başkan Erdoğan'a olan düşmanlığıyla bilinen, CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak kullandığı FETÖ destekçisi, Amerikan Girişimcilik Enstitüsünün (AEI) uzmanlarından Michael Rubin, skandal ifadelerle dolu bir analize imza attı.

"Erdoğan Ölürse Kutlama İçin Çok Erken Olacak" başlıklı skandal analizde, adeta tehdit içeren mesaj ve çağrılar yer aldı.

'ERDOĞAN ÖLÜMLE, İDAMLA GİDER'

"Başkan Erdoğan'ın ciddi bir rahatsızlığı var ancak duyurulmuyor" iddiasında bulunan Rubin, adeta kanlı bir darbe çağrısında bulundu. Sözde demokrasi savunuculuğu yapan ABD'nin destek verdiği isim, demokrasi ile yönetilen bir ülkenin lideri için akılalmaz ifadeler kullandı. "Erdoğan ya ölümle ya sürgünle ya hapisle ya da idamla gider" gibi kan dondurucu sözler kullanan Rubin, Türkiye için darbe imasında bulunmayı ihmal etmedi.

'ERDOĞAN ÖLÜRSE KUTLAMAK İÇİN ACELE ETMEYİN'

"Erdoğan ölürse kutlamak için acele etmeyin" diyerek ABD ve AB'ye seslenen isim, "Türkiye'de toplu tasfiye yapın" ifadelerini kullandı. "Türkiye'nin son 20 yılını silmek için ilkokullardan üniversitelere, ordudan kamuya her yere müdahale edilmeli" çağrısında bulunan Rubin, "doğru yolda" bir Türkiye için ABD ve AB'nin canla başla çalışması gerektiğini savundu.

FETÖ'YE DESTEK VERMİŞTİ

Nefret ve tehdit dolu ifadeler kullanan Rubin, daha önce de 15 Temmuz darbe girişimini savunmuş ve FETÖ'ye açıktan destek vermişti. Rubin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kaleme aldığı analizde bu kanlı kanlı girişimin Türkiye için "iyi bir şey" olduğunu yazmıştı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 380
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD'nin; RUBİN köpeği havladı ama, havlayan köpek ısırmaz, Recep Tayyip Erdoğan'ın Allah'ı var. RUBİN sen havladıkça oy'ları artar. Havlamaya devam et.
    Cevapla
  • Ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir deneyin heleeeee
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan köpek sen türkle tanışmamışsınki havlıyon tez vakitte tanışman dilegiyle.bekliyoruz topunuz gelin.bütün toplar gelin musmutlu ederiz sizi adi köpek
    Cevapla
  • 40 yaşüstü 1 yıl önce Şikayet Et
    1 - evvela trump nasıl dışardan destek aldı diye yargılanıyorsa bizim 7 li de yargılanmalı zira dış destek delilli ispatlı.
    Cevapla
  • Abdülhamid Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan iyi nişan almalı! Maşayı değil maşayı tutan eli vurmalı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı