Sırbistan'da bir saldırı daha: 8 kişi öldü, 13 kişi yaralandı

Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarındaki Mladenovac'ta, seyir halindeki araçtan otomatik tüfekle etrafa ateş açılması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. Güvenlik güçlerinin bölgede olduğu belirtildi.

Sırbistan'da bir saldırı daha: 8 kişi öldü, 13 kişi yaralandı
Sırbistan'da bir saldırı daha: 8 kişi öldü, 13 kişi yaralandı
GİRİŞ 05.05.2023 06:54 GÜNCELLEME 05.05.2023 08:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarındaki Mladenovac'ta, seyir halindeki araçtan otomatik tüfekle etrafa ateş açılması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Sırbistan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Mladenovac'ta, otomatik tüfeği bulunan saldırganın, seyir halindeki araçtan etrafa ateş açması sonucu, ilk belirlemelere göre, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin yaralandığı kaydedildi.

"Kasırga" isimli operasyonun başlatıldığı aktarılan açıklamada, olayı gerçekleştiren 21 yaşındaki U.B'nin etrafının sarıldığı, ancak teslim olmak istemediği ve etrafa ateş açmaya devam ettiği belirtildi.

Güvenlik güçlerinin ve ilk yardım ekiplerinin bölgede olduğu bildirildi.

İçişleri Bakanı Bratislav Gasic, yaşananları "terör eylemi" olarak nitelendirdi.

Sırbistan'da, çarşamba günü de Vladislav Ribnikar İlkokulu'nda, 7. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki K.K'nin silahla gerçekleştirdiği saldırıda, 8'i çocuk, 1'i güvenlik görevlisi 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Son Dakika... Sırbistan'da okula saldırı: 8'i öğrenci 9 ölü!Son Dakika... Sırbistan'da okula saldırı: 8'i öğrenci 9 ölü!

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Amerika şimdi burayı karıştıracak
    Cevapla
  • kismet 11 ay önce Şikayet Et
    yasnabilir bir dunya icin Oncelikle silah fabrikalari kapatilmali .ve liderler Turkiye onderliginde bariscil bir politika izlemeliler.
    Cevapla
  • EbûSaîd 11 ay önce Şikayet Et
    tüfek olmasa bıçakla yapar. o da olmasa boğar zehir atar. silah fabrikası kapatmak çare mi ki?
    Cevapla
  • Drdr 11 ay önce Şikayet Et
    Dikkat edilmeli
    Cevapla
  • Murat44 11 ay önce Şikayet Et
    Yine küresel oyunlar.Sırpları çatışmaya çekip cephe oluşturmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Amaç dünyayı ateş çemberine çevirmek. Önce Sırp - Müslüman, sonra Rusya, Çin ve ABD-Avrupa savaşı. Bu savaş için en sağlam kıvılcım sırbistandan çıkar. Hazır olmalıyız, Erdoğan muhakkak başta kalmalı. Oyunları bozan bir lider, uzlaştırıcı bir lider tüm dünyayı kurtarabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi