Ürdün'de korkunç kaza: Tünele hızlı giren kamyon araçları biçti

Ürdün’de bir kamyon kamerasının an be an kaydettiği görüntülerde, tünele giren kamyonun tünelde duran araçları kağıt gibi ezdiği görüldü

Ürdün'de korkunç kaza: Tünele hızlı giren kamyon araçları biçti
Ürdün'de korkunç kaza: Tünele hızlı giren kamyon araçları biçti
GİRİŞ 16.05.2023 16:17 GÜNCELLEME 16.05.2023 16:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ürdün’ün güneyindeki Akabe kentinde bir otoyolda seyir halindeki kamyon dehşet saçtı. Tünele giren kamyonun duran araçları biçip geçtiği anlar araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

FRENE BASTI ANCAK DURAMADI

Tünelde virajı aldıktan sonra diğer araçları farkeden kamyon sürücüsü frene bassa da başarılı olamadı. Frene basarak kontrolünü koruyan sürücü yine de kazayı engelleyemedi.

Ürdün Asayiş Müdürü Colonel Amer Al-Sartawi de yaşanan kazada 7 aracın kamyon tarafından ezildiğini ve 1 kişinin öldüğünü açıkladı. Al-Sartawi, olayda yaralanan 13 kişinin ise hastanede tedavi altına alındığını söyledi. Kamyonun hız göstergesine göre, sürücünün tünelde 30-60 km hızla seyrediyor. 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Eci 11 ay önce Şikayet Et
    Kamyoncu haklı.tünelde durulmaz bi de viraj sonunda durmuşlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı