Geert Wilders: Kemalizmin laik Türkiye'sini katlettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İslami yönetim kurmakla eleştiren Hollandalı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders, "Kemalizmin laik Türkiye'si vahşice katledildi" dedi.

Geert Wilders: Kemalizmin laik Türkiye'sini katlettiler
Geert Wilders: Kemalizmin laik Türkiye'sini katlettiler
GİRİŞ 06.06.2023 06:30 GÜNCELLEME 06.06.2023 13:01
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Hollanda'daki Özgürlük Partisi'nin Genel Başkanı Geert Wilders, Twitter'da Türkiye'yi hedef almaya devam ediyor.

Son bir haftadır, yurt dışında yaşayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren kesimi hedef alan Wilders, "Hollanda'da İslamofaşist Erdoğan'a oy veren tüm Türklerin artık çantalarını toplayıp Türkiye'ye taşınmasını temenni ediyorum. Güle güle!" ifadesini kullanmıştı.

Erdoğan'ın ikinci tur zaferi sonrası Wilders'ten ırkçı paylaşımErdoğan'ın ikinci tur zaferi sonrası Wilders'ten ırkçı paylaşım

Irkçı Wilders'tan skandal Türkiye ve Erdoğan açıklamasıIrkçı Wilders'tan skandal Türkiye ve Erdoğan açıklaması

"KEMALİZMİN LAİK TÜRKİYE'Sİ KATLEDİLDİ"

Açıklamalarının özellikle de muhalif medyada manşetlere çıkarılması hoşuna giden Wilders, sözlerini paylaşan kanalından bir alıntı daha yaparak, "Diktatör Erdoğan'ı ve onun Türkiye'deki, Hollanda'daki ve dünyanın herhangi bir yerindeki İslamcı seçmenlerini küçümsüyorum. Kemalizmin laik Türkiye'sini vahşice katlettiler. Bununla birlikte, İslamcılıktan nefret eden ve sadece laik bir Türkiye'de normal ve özgür bir yaşam isteyen tüm Türkleri destekliyorum!" diye yazdı.

"İSLAMİ YÖNETİM" SÖZLERİ

Son olarak ise, Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın fotoğrafıyla beraber, "İslami yönetim böyle görünüyor. Erdoğan, (Arap) İslamcıların ve Türkiye dışındaki seçmenlerin desteğiyle seçimleri kazandı. Özgürlük karşıtlığı ve diktatörlük yeniden iş başında. Birçok Türk kendini ihanete uğramış ve güvensiz hissediyor. Onların özgürlük ve laiklik arayışlarını desteklemeliyiz!" notunu takipçileriyle paylaştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 60
  • Kızılelma 9 ay önce Şikayet Et
    Türk halkının kararına saygı duymayanların hiçbir değeri yoktur.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Sanane faşist ırkçı
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kefere kimdir ne hakla ülkesinin 10 katı büyük ülkenin iç işlerine ve ülkemiz hakkında konuşuyor bu dinsiz atayist.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ozaman samimiysen ulken Erdoganin ulkesi ile ticareti kessin natodan ayrilsin?
    Cevapla
  • ali 9 ay önce Şikayet Et
    çöplük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!