MI6 Başkanı Moore bu kez doğru hesabı etiketledi

İngiliz dış istihbarat teşkilatı MI6 Başkanı Richard Moore, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na (MİT) getirilen İbrahim Kalın'ı tebrik etti.

GİRİŞ 06.06.2023 11:13 GÜNCELLEME 06.06.2023 11:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiliz dış istihbarat teşkilatı MI6 Başkanı Richard Moore, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na (MİT) getirilen İbrahim Kalın'ı tebrik etti.

Moore, Twitter hesabından, "Eski dostum İbrahim Kalın'ı MİT Başkanlığı'na atanmasından dolayı tebrik ediyor, birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı olsun" paylaşımı yaptı.

İngiliz istihbaratının bir numaralı isminden Hakan Fidan gafı! Dalga konusu olduİngiliz istihbaratının bir numaralı isminden Hakan Fidan gafı! Dalga konusu oldu

YANLIŞ HESABI ETİKETLEMİŞTİ

Paylaşımına Kalın'ı da etiketleyen Moore, daha önce Hakan Fidan'ı Dışişleri Bakanı olduğu için tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemesine işaret ederek, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak" notunu düştü.
 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bir hata olduğunu düşünmüyorum, bilerek yapıldı, fidan bu olaydan sonra twiter hesabı açtı.
    Cevapla
  • hıghlander 10 ay önce Şikayet Et
    sanırım eğitim almanız gerekiyor,internet bu, şakası olmaz.
    Cevapla
  • hıghlander 10 ay önce Şikayet Et
    MI''5'' ,sıkıntı yaşıyorsanız,bir kamyon parodi gönderelim! :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..