Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan, Türkiye ve Suudi Arabistan ziyareti mesajı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türkiye ve Suudi Arabistan ziyaretlerinin "son derece başarılı" geçtiğini belirtti.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan, Türkiye ve Suudi Arabistan ziyareti mesajı
Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan, Türkiye ve Suudi Arabistan ziyareti mesajı
GİRİŞ 08.06.2023 01:17 GÜNCELLEME 08.06.2023 01:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile çektirdiği fotoğrafları paylaşan Maduro, Venezuela'nın, Türkiye ve Suudi Arabistan ile kurduğu sağlam işbirliği konularının başarıyla yürütüldüğünü vurguladı.

Maduro, "Türkiye ve Suudi Arabistan gibi dost ülkelerdeki uluslararası çalışma gündemimiz tam bir başarıya ulaşmış, stratejik alanlarda sağlam, karşılıklı yardım ve alışveriş köprüleri kurmamızı sağlamıştır. Yeni dünyanın birliği ve işbirliğinde kararlı olmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Devlet Başkanı Maduro, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Göreve Başlama Töreni"ne katılmasının ardından dün Veliaht Prens Bin Selman ile Cidde'deki Selam Sarayı'nda bir araya gelmişti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 3
  • Gayserili 10 ay önce Şikayet Et
    Venezuelayı seviyoruz, Maduro bizim adamımız. Allah kendine ve ülkesine Hidayet versin.
    Cevapla
  • Tml61 10 ay önce Şikayet Et
    Aynen , en hızlı bir şekilde , diğer yorumcunun belirttiği gibi acil TC Askeri üs kurmak gerek Venezuelaya. Yer altı kaynaklarda çıkarmaları için yardım etmek gerek..
    Cevapla
  • Erdoğan 10 ay önce Şikayet Et
    Buraya 20 bin askeri üs kurmadık tan sonra .gerisi boş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri