BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'dan Türkçe paylaşım! Türkiye mesajı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Başkan Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımda bulundu.

GİRİŞ 10.06.2023 22:44 GÜNCELLEME 11.06.2023 09:37
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımda bulundu.
 

Başkan Erdoğan BAE Devlet Başkanı ile görüştü! Togg sürpriziBaşkan Erdoğan BAE Devlet Başkanı ile görüştü! Togg sürprizi


Al Nahyan, Twitter hesabındaki paylaşımında, "İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum. İki ülkenin stratejik ilişkilerini güçlendirme, ekonomik ortaklıklarını ilerletmeyi görüştük. BAE, bölgede ve dünyada barış, refaha destek için dostlarıyla işbirliğini derinleştirmeye özen göstermekte." ifadelerini kullandı.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Nahyan, daha sonra Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde basına kapalı görüşmüştü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin dışarda 470 milyar dolar parası olduğu söyleniyordu sanırsam o para bu ara gelebilir ciddi ekonomik sıkıntı var ama Reis çok rahat bir bildiği vardır
    Cevapla
  • Bedri özoğul 10 ay önce Şikayet Et
    cok doğru
    Cevapla
  • Fatih Mücahid 10 ay önce Şikayet Et
    Neden böyle diyorsun. Bu futbol macı, cok önemli. İzlenmez mi.Aç, acık,hatta susuz.İssiz gücsüz dururuzda, fotbolsuz duramayız. Biz bunları búyüklerimizden iyi mi bilecegiz. Uyumaya,uyutmaya devam.
    Cevapla
  • Morelli 10 ay önce Şikayet Et
    Zengin arap ulkeleri kesenin agzini actilar biliyorlarki turkiye ayakta kalirsa arap ulkeleride ayakta kalir dempremden sonra inanin arap ulkeleri gercekten cok yardim yapti halada yapiyorlar gercekleri gorelim suudlar acikca butun kapilarini actilar turkiyenin arap ulkeleriyle iliskilerini guclendirmeli turkiyenin cikarinadir arap ulkelerin varliklari abd avrupaya iki basar
    Cevapla
  • kemal BALCI 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşjanımızın performansına hayranım allah yardımcısı olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi