BAE'de, Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce mahkuma af çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) Kurban Bayramı dolayısıyla 2 bin 600'ün üzerinde tutuklu için af kararı çıkarıldı. 2 gün önce BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın da, 988 mahkum için af kararı çıkarmıştı.

BAE'de, Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce mahkuma af çıktı
BAE'de, Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce mahkuma af çıktı
GİRİŞ 23.06.2023 22:35 GÜNCELLEME 23.06.2023 22:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BAE resmi ajansı WAM'ın haberine göre, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum, bayram vesilesiyle 650 mahkumun affedilmesi talimatı verdi.

Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum

Şarika Emiri Sultan bin Muhammed el-Kasimi 390, Re'sul Hayme Emiri Suud bin Sakr 356, Acman Emiri Humeyd bin Raşid en-Naimi de 166, Fuceyre Emiri Hamed bin Muhammed eş-Şarki ise 108 tutuklunun affını kararlaştırdı.

BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın da 21 Haziran'da, Kurban Bayramı dolayısıyla 988 hükümlü için af kararı çıkardığı duyurulmuştu.

Buna göre, ülkede Kurban Bayramı münasebetiyle toplam 2 bin 658 kişi affedilmiş oldu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Evlad-ı fatihan 10 ay önce Şikayet Et
    verin otobanlari yapsinlar isci açığı var kimse calismiyor diyorsunuz al mshkumu calistir dag taş demeden calistir
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Bizdeki mahkumlar cezaevlerinde akşama kadar boş boş yatıyor. Ben onlara insanlık dışı muamele edin demiyorum lakin devletimiz, iş yurtları kurumu aracılığıyla cezaevleri yerleşkesinde katmedeğeri yüksek yatırımlar yaparak bu mahkumları eziyette etmeden sigortalı ve bir miktarda ücret karşılığı çalıştırmalıdır. Var gerçi ama saçma sapan işlerle açık cezaevi personeline yönelik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı