Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerde elde ettiği başarıdan ötürü Miçotakis'i tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 26.06.2023 21:54 GÜNCELLEME 27.06.2023 09:30
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erdoğan, genel seçimlerde elde edilen başarıdan ötürü Miçotakis'i tebrik ederek yeni dönemin Türkiye-Yunanistan ilişkileri açısından hayırlara vesile olması temennisini iletti.

İKİLİ İLİŞKİLERİN GELECEĞİ BAKIMINDAN FIRSAT OLDUĞU İFADE EDİLDİ

Görüşmede, her iki ülkede de halklarından güven tazelemiş, güçlü hükümetlerin iş başında olmasının ikili ilişkilerin geleceği bakımından fırsat olduğu ifade edildi.

Yunanistan'da 2. tur seçimleri! Kazanan belli olduYunanistan'da 2. tur seçimleri! Kazanan belli oldu

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Uyanık ol 10 ay önce Şikayet Et
    Burada Türk ve Yunan halkı arasnda nefret nifak tohumu ekmek isteyen güçler var! Hedeflerine ulaşabilmek için milli ve dini duygluları kulanıp toplumsal mühendislik yapmak iki halkı kışkırtıp catıştrmak. Türk ve Yunan halkı kardeştir genetik ve kültürler çok yakındır catıştırmak isteyenler kaleştir! Uyanık ol dezenformasyon ve propagandayı gelme!
    Cevapla
  • Sık eli 10 ay önce Şikayet Et
    Mico benim için bitmiştir, mesela yani.
    Cevapla
  • Necati Nalımcı 10 ay önce Şikayet Et
    Artık benim için mico diye biri yoktur pasam.
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın Cumhur Reisimiz Centilmenlikle tebrik etmiş , Lakin , Konu Doğu Akdeniz ve Ege Mavi Vatan ve Kıbrıs'a gelince mesele centilmenlikle çözülmez . Davet ettikleri Lahey Adalet Divan'ı ve BM Divanı'nın taraf tutacağını düşünüyorum . AB'nin gerçekten Üstün Hukuk İlkeleri olsaydı , Sevilla Haritasını savunmazdı .
    Cevapla
  • hak 10 ay önce Şikayet Et
    Miço seçildi İncil üzerine yemin içti yanında papaz yani onların din işleri. Bizde ise o kadar satılmış it varki , sürekli de birbirini çoğaltıyolar, müslüman larla ilgili bı şey duydumu çıldırıyor sıkıştımi da demokrasi ,laiklik ,Atatürk Atatürk diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü