Balkanlarda tansiyon düşmüyor: Vucic'in oğlunun giydiği tişört Kosova'da krize neden oldu!

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’in oğlu Danilo Vucic, Kosova’yı ziyareti sırasında giydiği tişört krize yol açtı. Kosova’daki Gracanica Manastırı’nda yapılan ayine katılan Vucic'in tişörtünde “Teslim olmak bir seçenek değil” yazıyordu.

Balkanlarda tansiyon düşmüyor: Vucic'in oğlunun giydiği tişört Kosova'da krize neden oldu!
Balkanlarda tansiyon düşmüyor: Vucic'in oğlunun giydiği tişört Kosova'da krize neden oldu!
GİRİŞ 29.06.2023 08:50 GÜNCELLEME 29.06.2023 08:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Sırpların en büyük bayramlarından biri olan Vidovdan (Aziz Vitus Günü) nedeniyle Kosova’daki Gracanica Manastırı’nda yapılan ayine katılan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in oğlu Danilo Vucic’in giydiği tişört krize neden oldu.

Kosova’nın başkenti Priştine yakınlarındaki Gracanica’ya üzerinde “Teslim olmak bir seçenek değil” yazılı bir tişörtle giden Danilo Vucic’in içinde bulunduğu araç, Kosova polisi tarafından durduruldu.

"TİŞÖRTÜ DEĞİŞTİR"

Gracanica’da geniş güvenlik önlemleri alan polis, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’in oğlunu tişörtünde yazan ifadeler nedeniyle uyararak üstünü değiştirmesini istedi.

Polisin uyarıları sonrası Danilo Vucic’in tişörtünü değiştirip değiştirmediği ise bilinmiyor.

VUCİC'TEN OĞLUNA DESTEK: 'BİZİM İÇİN TESLİM OLMAK BİR SEÇENEK DEĞİL'

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ise Kosova basınında oğluna ilişkin olarak yayınlanan haberler hakkında değerlendirmede bulundu.

Oğlunun Kosova’ya gittiğini doğrulayan Vucic, “İşlerini kolaylaştırayım. Ona da tüm Sırplara yaptıkları gibi cengaverce muamele edebilirler. Bilmelerini isterim, biz Vuciclerin her biri, Sırbistan halkının ekseriyeti gibi düşünüyor ve bizim için teslim olmak bir seçenek değil. Üç defa durdurdular, arama yaptılar, kötü muamele ettiler. Bırakın yapsınlar. Kurti’yi cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. Benim yanımdayken o kadar cesur değil. Başkalarının çocukları aleyhinde güç kullanmak üzere birilerini göndermeye gelince tamam. Bırakın devam etsinler. Danilo küçük değil. Kurti’den daha cesur. Priştine’nin ortasında üzerinde 'teslim olmak bir seçenek değil' yazılı tişörtle geçti. Gracsnica’ya sadece dua etmeye ve ayine katılmaya gitti” dedi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 32
  • Hoca Nasrettin 9 ay önce Şikayet Et
    Bu sırp itlerinin şımarmasının sebebi önceki savaşta aşırı saldırgan tutumu ile avrupadaki müslüman ve Türk halkının imhasına kalkışmasında yaptığı başarı nedeniyledir. Nasıl olsa bir sırpın yaptığı yanına kâr kalıyor. Uluslararası kanun ve anlaşmaları tanımıyor adamlar.
    Cevapla
  • *_1453 _* 9 ay önce Şikayet Et
    Kaşınma vucic bu sefer seni fena kaşırız bilgin olsun diye bu yazıyı yazıyorum 24 saatlık bir gücün var paşıyanda senin gibi kaşınıyordu el oğlu güzel bir kaşıdı unutma artık bosnada yaptığın cinayetlerin hesabını vereceksin bunuda not ede vucic oğlun giydiği bir dişortla avalara girme.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ismet bey Cumhuriyet bayramı nedir ve neden kutlanır isimli soruyla sizi başbaşa bırakıyorum Bizdeki milli bayramlarda Osmanlıdan kurtuluş bayramı değilmidir niye arnuvutluk kosova kutlayınca kızılıyor.
    Cevapla
  • Ahmed 9 ay önce Şikayet Et
    Senin misafirliğin uzun sürmüş. Aslına inkar etme, eğer varsa ülkene dön.
    Cevapla
  • ismet 9 ay önce Şikayet Et
    bizim ekmeğin tuzu yok her yıl kasım ayında arnavitluk ve kosova osmanlıdan kurtuluş günü düzenliyor artı ne kadar fetö mensubu var kosovada bizim asker cansiper ne diyelim devlet kadar aklımız olsa bizde devlette bir göreve gelirdik demekki devlet aklımız yok gördüklerimiz bunlar o bölgede 4 yıl kaldım üzüldüm ülkem adına
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 9 ay önce Şikayet Et
    Artık Balkanlar, Sırp faşizminin rüyası olmayacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak