ABD'de küçük uçağın düşmesi sonucu bir kişi öldü

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde 5 kişilik uçağın havalandıktan kısa süre sonra düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybett

ABD'de küçük uçağın düşmesi sonucu bir kişi öldü
ABD'de küçük uçağın düşmesi sonucu bir kişi öldü
GİRİŞ 03.07.2023 11:01 GÜNCELLEME 03.07.2023 11:01

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde 5 kişilik uçağın havalandıktan kısa süre sonra düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti.

Federal Havacılık İdaresiden (FAA) yapılan açıklamada, 5 kişiyi taşıyan tek motorlu "Piper PA-32" tipi uçağın yerel saatle 11.00 sularında bir sahile gitmek üzere havalandığı bildirildi.

Myrtle Beach Sun News'in haberine göre de emniyet yetkilisi Patrick Wilkinson, yaptığı açıklamada, küçük uçağın bölgedeki golf sahasının yakınına düştüğünü belirtti.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gelmeden önce düşen uçağın tamamen alev aldığını anlatan Wilkinson, ilk belirlemelere göre uçakta bulunan bir kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Kazanın sebebi araştırılıyor.

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Metrobüs kazasında ölen Ebru Heper'le ilgili kahreden detaylar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı