Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

Robert De Niro, kendisi gibi oyuncu olan en büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez'i kaybetti.

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu hayatını kaybetti
Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu hayatını kaybetti
GİRİŞ 03.07.2023 13:58 GÜNCELLEME 03.07.2023 14:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sinema tarihinin en büyük yıldızları arasında yer alan efsane oyuncu Robert De Niro ve ailesi, ani ölüm acısıyla yıkıldı. Robert De Niro, kendisi gibi oyuncu olan en büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez'i kaybetti.

Acılı anne, oğlunun dün hayatını kaybettiğini söyledi. Ancak Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm nedeni bilinmiyor.

Instagram hesabında oğlunun fotoğrafıyla birlikte açıklama metni paylaşan anne De Niro, "Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya açıklamaların ötesinde sevdim. Sevincim oldun. Kalbim ve hayatımdaki her zaman saf ve gerçek olan şeydin. Keşke şu anda seninle olsaydım. Keşke seninle olsaydım. Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum ama yaşayacağım. Devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım" dedi.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • mmed 10 ay önce Şikayet Et
    ışıklar içinde yat
    Cevapla
  • celal 10 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allah evlat acısı ile imtihan etmesin. Mübarek insan Hz.Peygamber 6 defa yaşamış bu acıyı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı