Skandal karar: Biletler yeniden satışa çıkarıldı

Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçlı sefer yaparken kaybolan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği denizaltı Titan'ın sahibi OceanGate şirketi, yeniden bilet satışına başladı.

Skandal karar: Biletler yeniden satışa çıkarıldı
Skandal karar: Biletler yeniden satışa çıkarıldı
GİRİŞ 04.07.2023 06:53 GÜNCELLEME 04.07.2023 06:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Titanik gemisinin enkazına dalışı sırasında Atlas Okyanusu'nda kaybolan OceanGate şirketine ait Titan adlı denizaltı 18 Haziran tarihinde kaybolmuştu. Arama kurtarma çalışmalarına rağmen denizaltının enkazı dört günün ardından tespit edildi. Denizaltının içinde bulunan 5 kişi ise hayatını kaybetti.

Shiftdelete'nin haberine göre, Titanik'e denizaltı turları düzenleyen OceanGate şirketi tekrar bilet satışlarına başladı. 12-20 Haziran ve 21-29 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan iki sefer için bilet alınabiliyor. Biletlerin fiyatı internet sitesinde 250 bin dolar olarak listelenmiş durumda.

NE OLMUŞTU?
OceanGate Expeditions’a ait “Titan” adlı denizaltısı ile dalışın başlamasının yaklaşık 2 saat sonra iletişim kesilmiş ve çok uluslu bir arama-kurtarma çalışması başlatılmıştı. Günler sonra denizaltıda patlama olduğu ve içerisinde bulunan 58 yaşındaki İngiliz milyarder ve kaşif Hamish Harding, 77 yaşındaki Fransız kaşif Paul-Henry Nargeolet, OceanGate Expeditions’ın CEO’su ve kurucusu Stockton Rush, 48 yaşındaki Pakistan doğumlu İngiliz işadamı Shahzada Dawood ve 19 yaşındaki oğlu Suleman’ın hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Kanada ve ABD olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • mavi ay 9 ay önce Şikayet Et
    bilet paralarını veririz
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve Merali bindirin
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Birde seni alsınlar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ötenazi bileti
    Cevapla
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Doğal arkadaşlar her ne kadar gereksiz ve tehlikeli olsa da şaşırmaya gerek yok hangi uçak,hangi otobüs size kazasız,ölüm olmayan yolculuğu garanti ediyor ki yılda binlerce kişi trafik kazasında ölüyor ama yollar araç dolu ,kimi yamaç paraşütü yapıyor kimi balona biniyor yarın uzay turizmi başlayacak çoğu aptalca olsa da insan yapıyor işte
    Cevapla
  • dede 9 ay önce Şikayet Et
    beleş olsun nasılsa olüyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!