Trump'tan Beyaz Saray'da bulunan kokainin sahibi hakkında sert sözler: Üçkağıtçı Joe

Beyaz Saray'da bulunan kokain üzerinden tartışma büyüyor. ABD Başkanı Joe Biden'a "üçkağıtçı Joe" tanımlamasını kullanan eski ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın, komplekse kokaini kimin soktuğunu yüzde 100 bildiğini ifade etti.

Trump'tan Beyaz Saray'da bulunan kokainin sahibi hakkında sert sözler: Üçkağıtçı Joe
Trump'tan Beyaz Saray'da bulunan kokainin sahibi hakkında sert sözler: Üçkağıtçı Joe
GİRİŞ 10.07.2023 21:44 GÜNCELLEME 10.07.2023 22:06

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya sitesi TruthSocial'da yaptığı paylaşımda, Amerikan kamuoyunun "Beyaz Saray'ın kokain hikayesi" ile ilgili bilgi sahibi olmak istediğini belirtti.

Kendisinin, Mar-a-Lago'daki malikanesinden çıkan gizli belgelerle ilgili güvenlik kameralarının görüntülerini hızlıca temin ettiğini aktaran Trump, Beyaz Saray'da kokainin bulunduğu bölge başta olmak üzere çok sayıda güvenlik kamerası olduğuna işaret etti.

"ÜÇKAĞITÇI JOE"

Trump, "(Kokaini bırakanın) Kim olduğunu yüzde 100 biliyorlar. Bu hususta bilgi vermezlerse, bu durum, bir Başkan'ın topyekun felaketine biraz hayat ve enerji vermek için kamera kayıtlarını yok ettikleri ve kokainin Hunter ile muhtemelen üçkağıtçı Joe tarafından kullanıldığı anlamına gelir." paylaşımında bulundu.

"Üçkağıtçı Joe Biden, FBI ve Adalet Bakanlığına Mar-a-Lago'daki evime hukuk dışı şekilde girmeleri emrini verdiğinde kokain mi kullanıyordu?" ifadesini kullanan Trump, kendisine açılan davalarla ilgili mevcut Başkan Biden, FBI ve Adalet Bakanlığına yüklendi.

BEYAZ SARAY'DA BULUNAN ŞÜPHELİ MADDE KOKAİN ÇIKMIŞTI

Trump, daha önce de Beyaz Saray'da kokain çıkmasıyla ilgili Başkan Biden ve bir dönem uyuşturucu kullanan oğlu Hunter Biden'a imada bulunmuş ve medyayı konuyu ele alış biçimi nedeniyle eleştirmişti.

Eski ABD Başkanı, Beyaz Saray'ın kokaini kimin soktuğu sorusunun cevabını bildiğini ancak bundan hoşlanmadıklarını ileri sürmüştü.

Beyaz Saray'da 2 Temmuz'da bulunan şüpheli maddenin, yapılan testler sonucu kokain olduğu ortaya çıkmıştı.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, kokainin, ziyaretçilerin de yoğun olarak kullandığı kompleksin oldukça işlek bir bölgesinde tespit edildiğini söylemişti.

Kokaini kimin Beyaz Saray'a soktuğu kamuoyunca hala bilinmezken, konuya ilişkin Gizli Servisin soruşturması devam ediyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."