Rus general Wagner isyanından sonra kaybolmuştu: İlk açıklama!

Wagner isyanından bu yana ortalıkta görünmeyen Rus Generalin dinlendiği iddia edildi.

GİRİŞ 12.07.2023 16:51 GÜNCELLEME 12.07.2023 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçen ay başarısız Wagner önderliğindeki isyandan bu yana kamuoyunda görünmeyen Rus askeri komutanı General Sergey Surovikin , Moskovalı bir milletvekiline göre "dinleniyor".

Rusya Devlet Duması Savunma Komitesi başkanı Andrey Kartapolov Çarşamba günü yayınlanan bir videoda Telegram kanalı SHOT'a "Şu an dinleniyor. Müsait değil" dedi.

WAGNER AYAKLANMASI

Wagner şefi Yevgeny Prigozhin liderliğindeki Moskova'ya karşı geçen ay başarısız olan ayaklanma, Kremlin'in Ukrayna'yı işgal etmeye başlamasından bu yana Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görev süresine yönelik en büyük tehdidi oluşturdu.

Rus generalin Prizgozhin ile beraber hareket ettiği iddia ediliyordu.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ufuk 9 ay önce Şikayet Et
    Tamamda nerde dinleniyor.mezarda dinleniyor olmasın.
    Cevapla
  • Veli 9 ay önce Şikayet Et
    Dünya toprağın yarısı Rusya elindedir inanki Ruslar bile faydası göremiyor nerde kaynaklanıyor adaletsizlikten bu kadar büyük toprağı olan bir ülke kendi halkına standartlı bir yaşam sunamıyor Putin dünyanın yer yüzünde yaşayan insanları kontrol altına alıp haraca bağlanmak istiyor böylece Ruslar rahat bir hayat sunacağını düşünüyor ama yanılıyor putka
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den