Macron'a kesik parmak şoku

Emeklilik yaşının yükseltilmesi yasası ve Cezayir asıllı Nahel'in polis tarafından öldürülmesiyle patlak veren kitlesel protestolarla koltuğu sarsılan Macron'un konutuna, içinde kesik parmak olan bir kutu gönderildi.

Macron'a kesik parmak şoku
Macron'a kesik parmak şoku
GİRİŞ 13.07.2023 09:11 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:11

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, protestolar sonrası konutuna gönderilen kutunun şokunu yaşıyor.

Fransız dergisi Valeurs actuelles'in haberine göre, Macron'un resmi konutuna içinde kesik insan parmağı bulunan bir kutu gönderildi.

Dergiye konuşan bir güvenlik kaynağı, Elysee Sarayı'na gönderilen kutunun endişeye yol açtığını belirtti.

Kutuyu gönderen kişinin tespit edildiği bildirildi.

Fransa lideri, son dönemde emeklilik yaşını yükseltme yasası ve Cezayir asıllı 17 yaşındaki Nahel'in polis tarafından öldürülmesiyle patlak veren kitlesel protestolar nedeniyle tepkilerin hedefinde.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!