Polonya'da uçak düştü: 5 ölü, 10 yaralı

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarında Cessna 208 tipi uçağın iniş yaptığı sırada düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır olmak üzere 10 kişi de yaralandı.

Polonya'da uçak düştü: 5 ölü, 10 yaralı
Polonya'da uçak düştü: 5 ölü, 10 yaralı
GİRİŞ 17.07.2023 23:48 GÜNCELLEME 17.07.2023 23:49

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarındaki Chrycynno Havaalanı’na iniş yapan Cessna 208 tipi uçak, iniş sırasında havaalanında bulunan hangarın üzerine düştü.

SkyDive Havacılık Kulübüne bağlı uçağın kötü hava koşulları nedeniyle düştüğü belirtilirken, bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır olmak üzere 10 kişi de yaralandı. Kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmalarının ise sürdüğü ifade edildi.

Sağanak yağıştan dolayı çok sayıda kişi hangara sığınmış

Varşova İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sağanak yağış nedeniyle havaalanı pistinde bulunanların hangara sığındığı ve bunun facianın boyutlarını arttırdığı kaydedildi. Uçakta ve hangarda tam olarak kaç kişinin olduğu henüz bilinmezken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti