Rusya'da korkunç infaz! İhanetin bedelini ödediler...

İddiaya göre iki Wagner askeri, Putin'e karşı isyan girişimini desteklemedikleri için idam edildi. Wagner askerlerinin cesetleri delik deşik edilmiş bir askeri minibüsten çıktı.

Rusya'da korkunç infaz! İhanetin bedelini ödediler...
Rusya'da korkunç infaz! İhanetin bedelini ödediler...
GİRİŞ 19.07.2023 15:23 GÜNCELLEME 19.07.2023 16:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Wagner üyesi, iki asker geçen ay Yevgeny Prigozhin'in kısa süreli silahlı isyanına katılmayı reddettikleri için meslektaşları tarafından idam edildi .

Etkili Telegram haber kanalı Mash'ın haberine göre, savaşçıların cesetleri 6 Temmuz'da Rusya'nın Voronezh şehri ile Ukrayna'nın doğusundaki işgal altındaki Luhansk şehri arasında uzanan bir otoyolun kenarında bulundu.

DELİK DEŞİK EDİLDİ

Wagner Grubu adamları, bir çift AK-74 saldırı tüfeği, bir makineli tüfek, mühimmat ve yedi el bombası da dahil olmak üzere bir silah cephaneliğiyle dolu askeri plakalı, kurşunla delik deşik edilmiş bir minibüsün yanında bulundu.

Mash, katledilen bir paralı askerin ve çimenlerin arasında duran koyu renkli minibüsün bulanık bir görüntüsünü gösteren fotoğrafları çevrimiçi olarak paylaştı.

Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'in silahlı ayaklanma başlatmış ancak kalkışma başarısız olmuştu. Belarus'un araya girmesiyle Prigozhin askerlerini geri çekmişti.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    idam değil infaz olmuş
    Cevapla
  • Dr vekil 9 ay önce Şikayet Et
    hain metre ya da ihanet metre diye bir cihaz olsa dediğiniz tamam da, kim kontrol edecek bir de o var bu cihazları yani cihazı kullanan hain ise ne olacak neyse ya buna benzer sorular işte kafayı yedik sonunda
    Cevapla
  • Sivaslı Öğretmen 9 ay önce Şikayet Et
    haini infaz Türkiye de olursa Türkiye yi kimse tutamaz. Dünyanın süper gücü olur.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bizde maalesef ihanet eden kolunu sallaya ya sallaya dolaşıyor
    Cevapla
  • Remzi 9 ay önce Şikayet Et
    Ülkeye ihanet etmeyenleri öldürmüşler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti