Yunanistan'dan Türkiye'ye teşekkür

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, ülkede başlayan yangınlara müdahale için uçak ve helikopter gönderen Türkiye'ye teşekkür etti.

GİRİŞ 22.07.2023 14:26 GÜNCELLEME 22.07.2023 15:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yunanistan Dışişleri Bakanlığının Twitter hesabından Türkçe de paylaşılan mesajda, "Yangın söndürme desteği ve şiddetli orman yangınlarıyla mücadelede Yunanistan'a yardım ettiği için Türkiye'ye teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Tarım ve Orman Bakanlığına ait 2 amfibik yangın söndürme uçağı ve 1 yangın söndürme helikopteri 9 kişilik uçuş ekibiyle bu sabah Atina’ya varmıştı.

Uçaklar ve 9 kişilik ekip Atina Eleftherios Venizelos Havalimanı’ndaki işlemlerin ardından Dekelia Askeri Hava Üssü'ne hareket etmişti.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Bora 9 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim yanan ormanlar insanlık malıdır yunan mali değil ne olmuş göndermişiz onlarda iki sene o nce göndermişti depremde ekip gönderdiler hatta o ekip enkazdan adam kurtardida ağladılar bukadar da gaddar olmayın 400 450 sene beraber yaşadık unutmann
    Cevapla
  • yerli ve milli 9 ay önce Şikayet Et
    bizim bu gereksiz akıl tutulması yardımlarımızı anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • ege 9 ay önce Şikayet Et
    Silanlandırılan adalar, ihlal edilen lozan paris antlaşmaları ne oldu? Sineye mi çektik yine ?
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bizim ormanları onların pkkhdp li itleri yakıyor biz yardım ediyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!
Bir reklam ile yüz milyonlarca lira vurgun! Firma sahibi İzmir’de yakalandı