Uçak denize düştü: 3 kişi kayıp

Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.

Uçak denize düştü: 3 kişi kayıp
Uçak denize düştü: 3 kişi kayıp
GİRİŞ 29.07.2023 23:49 GÜNCELLEME 29.07.2023 23:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meksika’nın Veracruz eyaletinde yer alan Veracruz Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan Cessna 650 tipi küçük bir uçak kalkıştan kısa süre sonra Meksika Körfezi üzerindeyken kayboldu. Olayın ardından bölgenin yakınlarında görev yapan bir grup işçi havaalanı yetkililerine uçağın denize düştüğüne dair ihbarda bulundu.



Görgü tanıkları da uçağın denize düştüğünü doğrularken, uçakta bulunan 2 pilot ve 1 yolcunun kayıp olduğu belirtildi. Olay yerine sevk edilen Meksika Deniz Kuvvetleri’ne bağlı kurtarma ekiplerinin, düşen uçağın enkazı ile kaybolan 3 kişinin bulunması için arama kurtarma çalışmaları yürüttükleri açıklandı.

Olayla ilgili edinilen ilk raporlarda kalkıştan 1 dakika sonra uçakla tüm irtibatın kesildiği ve kısa süre içinde de radardan tespit edilemediği bildirildi. Olayın nedeni henüz belirlenemezken uçağın özel olarak hizmet verdiği ve genellikle iş adamları tarafından kiralandığı belirtiliyor.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • MuhammedAli 9 ay önce Şikayet Et
    temel kardeş kadere inanmak gerek
    Cevapla
  • temel 9 ay önce Şikayet Et
    zengin olmak da bazen iyi degil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor