Canlı yayında katliam yaptı: 2'si Türk 3 ölü

Bosna Hersek'in Gradacac kentinde Nermin Sulejamnovic adlı bir saldırgan, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak düzenlediği silahlı saldırıda eski eşi N.H. ve Türk asıllı baba-oğul 2 Türk'ü öldürdükten sonra intihar etti.

GİRİŞ 11.08.2023 21:21 GÜNCELLEME 11.08.2023 21:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bosna Hersek'in kuzeydoğusundaki Gradacac kentinde fitness antrenörü Nermin Sulejamnovic adlı bir kişi, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak eski eşi N.H.'ye silahla ateş açtı. Eski eşini öldürdükten sonra etrafa ateş açmaya devam eden Sulejamnovic, Türk asıllı baba Önder Cengiz ve 23 yaşındaki oğlu Denis Cengiz'in de ölümüne neden oldu.



Silahlı saldırgan Sulejamnovic, polisten kaçarken bir polis memurunu, öldürülen çocuğun annesini ve başka bir kişiyi daha yaraladı.

Eski eşini öldürdüğü görüntüleri sosyal medya hesabında canlı yayında yayınlayan Sulejamnovic, daha sonra sosyal medyada yayından kaldırılan görüntülerde, “Şimdi, canlı yayında bir cinayetin neye benzediğini göreceksiniz” dedi.



Sulejmanovic’in, tutuklanmamak için intihar ettiği öğrenildi.

Polis, bölge halkına güvenlik için açık alandaki aktivitelerini sınırlandırma ve evlerinde kalma çağrısında bulunurken, Sulejmanovic'in daha önce uyuşturucu ticareti ve polise saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ali Er 8 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı'nın bıraktığı boşluk türlü çeşitli kullanılıyor. Allah sebep olanları kebap etsın. Cehennem ve Mahşer'ın kapısı aralandı, zaten.
    Cevapla
  • vtd3434 8 ay önce Şikayet Et
    valla ben bu işleri aşı dan biliyorum,tüm dünya kafayı yedi.
    Cevapla
  • Gökhan 8 ay önce Şikayet Et
    Aklını şeytan yönetirse olacağı bu.
    Cevapla
  • Harun 8 ay önce Şikayet Et
    Uyuşturucudan sabıkası varmış,öldürdügü kocasının neleri varmış,olayın tam içereğine bilmeden yorum yapmak ne kadar dogru?
    Cevapla
  • Haranlıyam 8 ay önce Şikayet Et
    Ateşin bol olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi