Vucic: Türkiye bölgesel bir süper güç

Türkiye'nin bölgesel bir süper güç olduğunu ve Türkiye'yle ilişkileri iyi düzeyde tutmak istediklerini vurgulayan Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Erdoğan'ı yakın zamanda Belgrad'da ağırlamak istediklerini söyledi.

GİRİŞ 18.08.2023 16:46 GÜNCELLEME 18.08.2023 17:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bir araya geleceklerini söyledi. 

Türkiye'nin bölgesel bir süper güç olduğunu ve Türkiye'yle ilişkileri iyi bir düzeyde tutmak istediklerini vurgulayan Vucic, Budapeşte'deki görüşmenin ikili ilişkilerin iyileştirilmesi yönünde bir adım teşkil edeceğini ifade etti.

Vucic ayrıca, Erdoğan'ı yakın zamanda Belgrad'da da ağırlayacaklarına inandığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Ağustos'ta Macaristan'a bir ziyaret gerçekleştirecek. 

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    zamlar yüzünden hükumeti suçlayanlar ... 6 şubat ta ki felaketi unutmayın 11 şehrimiz aynı anda yıkıldı bunun için de bu masraflar için biz milletin cebinden biraz daha fazla para çıkmalı . bu deprem zamanı ülke CHP ile yönetilseydi hiçbir işi yapmazlardı . Allah a hamd olsun Mayıs ta seçimi kazanamadılar yoksa eski yıllara geri dönerdik
    Cevapla
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Vucic gel gor zamlarin enflasyonun super gucuyuz
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Sayın Başkan Vucic , vizyoner bir politikacıdır . Ülkesi'nin Rusya ve Rus tezleri ile bir yere varamayacağını görüyor . AB üyesi olmak istiyor ve ABD güdümündeki NATO ile zıtlaşmaktan çekiniyor .
    Cevapla
  • cok beklersin 8 ay önce Şikayet Et
    akıllı ol. bir o yana bir bu yana oynama.
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Rus tezlerine destek verirse , Beyaz Saray ve Pentagon'un yıldırımlarını üzerine çekmekten korkuyor . Türkiye'nin Sırbistan üzerindeki başarılı diyaloğu ve caydırıcı etkisi , AB entegrasyon sürecinde olumlu değerlendirilmesine neden olacaktır .
    Cevapla
  • Merdi 8 ay önce Şikayet Et
    Bölgesel güç olsak Afrika'da işimiz ne? Biz uluslararası bir gücüz. 20 yıl önce bölgesel güçtük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!