Fırtına nedeniyle sert iniş yapan uçakta ağır hasar

ABD’de etkili olan Hilary Tropikal Fırtınası nedeniyle John Wayne Havaalanı’na sert iniş yapan yolcu uçağı ağır hasar aldı.

GİRİŞ 22.08.2023 00:40 GÜNCELLEME 22.08.2023 00:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD’de etkili olan Hilary Tropikal Fırtınası nedeniyle Alaska Airlines’a ait yolcu uçağı, California eyaletinde bulunan John Wayne Havaalanı'na sert iniş yaptı. Uçakta ağır hasar meydana gelirken, yolcular ekipler tarafından tahliye edildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.



Yolcular tarafından kaydedilen görüntülerde, uçağın piste iniş yaptığı sırada motorlarından birinin piste sürttüğü ve kıvılcımlar çıkardığı görüldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • A.A. 8 ay önce Şikayet Et
    Nasıl insansınız siz Allah hidayet versin size
    Cevapla
  • Özgür biri 8 ay önce Şikayet Et
    Keşke hepi öyleydi ne işi var müslümanın ABD de ADB li muslumansa bırak ida olsun onlarda zulme sessiz kalan müslümanlar .
    Cevapla
  • Mert 8 ay önce Şikayet Et
    Ucagin icinde muslumanlarda olabilir turkde olabilir sizde olabilirsiniz yorumcular biraz insaf lutfen Allaha emanet olun.
    Cevapla
  • Hacı 8 ay önce Şikayet Et
    firavun Amerika
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Amerika'nın canı cehenneme.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...