Wagner'den intikam yemini: Geliyoruz hazır olun!

Wagner paralı asker grubu yayınladıkları intikam videosunda "Şu anda Wagner Grubu'nun ne yapacağına dair çok iddia var. Size söyleyeceğimiz tek şey başlıyoruz,hazır olun" ifadelerini kullandı

GİRİŞ 24.08.2023 13:11 GÜNCELLEME 24.08.2023 16:22
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), dün düşen uçakta Wagner'in kurucusu Yevgeniy Prigojin'in öldüğünü bildirdi.

Rosaviatsiya, Tver'de düşen ve 10 kişinin öldüğü özel jette bulunanların isimlerini açıkladı.

Uçakta yer alan yolcu listesinde Prigojin'in yanı sıra yardımcısı ve Wagner'in kurucularından Dmitriy Utkin ile Sergey Propustin, Yevgeniy Makaryan, Aleksandr Totmin, Valeriy Çekalov, Nikolay Matuseyev'in isimleri yer aldı. Hayatını kaybeden 3 kişilik mürettebatın da Aleksey Levşin, Rustam Karimov ve Kristina Raspopova olduğu açıklandı.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde bulunan Wagner merkezi önünde vatandaşlar, Tver'de düşen uçakta hayatını kaybeden Wagner'in kurucusu Yevgeniy Prigojin ve 10 kişinin anısına mum yaktı, çiçek bıraktı. 

İngiliz isimden Prigojin iddiası: Çok sayıda kişinin adı değiştirilmiştiİngiliz isimden Prigojin iddiası: Çok sayıda kişinin adı değiştirilmişti

"GELİYORUZ, HAZIR OLUN"

Wagner paralı asker grubu ise Prigojin'in ölüm haberi sonrası yayınladıkları intikam videosunda "Şu anda Wagner Grubu'nun ne yapacağına dair çok iddia var. Size söyleyeceğimiz tek şey başlıyoruz,hazır olun" ifadelerini kullandı

Mesajı veren yüzleri maskeli Wagner üyelerinin kim oldukları ve nerede oldukları bilinmiyor.

Reuters duyurdu: Prizgozhin'in uçak kazasıyla ilgili şaşırtan detaylar ortaya çıktı!Reuters duyurdu: Prizgozhin'in uçak kazasıyla ilgili şaşırtan detaylar ortaya çıktı!

Prigojin'in uçağının düştüğü anlarda Putin'in neşeli hali dikkatlerden kaçmadı! Prigojin'in uçağının düştüğü anlarda Putin'in neşeli hali dikkatlerden kaçmadı!

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 57
  • ömer 8 ay önce Şikayet Et
    madem bu kadar kendinize güveniyorsunuz neden yüzünüzü gizlemektesiniz anlıyamadım, unutmayın eşkiya dünyaya hükümdar olmaz
    Cevapla
  • Veli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu sefer gerçektir Wagner oğulları Moskova’yı yıkarlar filim başlıyor
    Cevapla
  • Veli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu sefer gerçektir Wagner oğulları Moskova’yı yıkarlar filim başlıyor
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ingiliz oyunu bunlar.
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Rusya da işler pek iyi gitmiyor. Putin bütün siyasi rakiplerini ya zehirledi ya beynlerine sıktı bir şekilde yok etti. Demokrasi kesinlikle yok. Buda Rusyayı felaketin eşiğine getirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit