Dünyanın konuştuğu ziyarette ilginç anlar: Eli ayağına dolandı

Tüm dünya an be an görüşmeyi takip ederken Kim-Jong-Un oturacağı yerler hazırlanırken büyük bir telaş yapıldığı görüldü.

GİRİŞ 13.09.2023 14:10 GÜNCELLEME 13.09.2023 15:25

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile bir araya geldi.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Putin ve Kim Rusya'nın Amur bölgesindeki Vostonçniy Uzay Üssü'nde görüştü.

Tüm dünya an be an görüşmeyi takip ederken Kim-Jong-Un oturacağı yerler hazırlanırken büyük bir telaş yapıldığı görüldü.

Vostoçni Uzay Üssü'ndeki salonda liderlerin oturacağı koltuklar kontrol edilirken, hummalı bir çalışma yapıldı.

Kim Jong-un'un oturacağı koltuk defalarca kontrol edildi, Rus ve Kuzey Koreli yetkililer koltuğa bir türlü karar veremedi. Bir Rus diplomatın Putin'in koltuğuna oturup test ettiği de görüntüye yansıdı.

Video kaydı beklendiği gibi sosyal medyada birçok şakayı beraberinde getirdi. Koltuğun, ağırlığı 130 kilogramı bulan ve kilo problemleri yaşayan Kuzey Kore liderinin altında çatlamaması için çaba gösterildiği yorumları yapıldı.

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...