Ermenistan'da Paşinyan'ı şoke eden gelişme!

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da terörle mücadele operasyonu başlatmasının ardından Ermenistan’da parlamento binası önünde toplanan protestocular, Nikol Paşinyan’ın istifasını istedi.

GİRİŞ 19.09.2023 18:44 GÜNCELLEME 19.09.2023 18:44
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da ülkenin anayasal bütünlüğünün tesis edilmesi amacıyla başlattığı terörle mücadele operasyonunun ardından Ermenistan’daki muhalif gruplar sokaklara döküldü.

ERMENİLER PAŞİNYAN'A KARŞI AYAKLANDI

Başkent Erivan’daki parlamento binası önünde toplanan protestocular, Paşinyan’ı Dağlık Karabağ’daki ayrılıkçılara destek olmadığı için eleştirerek, istifa etmeye çağırdı. Ermenistan polisi parlamento çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, bazı göstericilerin bina önündeki polis barikatını aşmaya çalışması nedeniyle kısa süreli arbede yaşandı.

Ermenistan'daki muhalif siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, yaptıkları açıklamalarla eylemlere katılma çağrısı yaparak, Paşinyan’ın istifasına kadar eylemlerini sürdüreceklerini dile getirdi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • ADANALIKABARTAY 7 ay önce Şikayet Et
    Politikalarında istikrarı kanıtlayamamış söylemlerde uluslararası anlaşmalara ters düşen eylemler kirli planlar peşinde uğraşvermeleri ülkelerinin menfaatlerine zarar vermeleri mutlaka tepkilere neden olacaktır Ermenistan halkıda olupbitenleri görmekte hataları analizetmekte.Herhangibir güçlü devletin verdiği gazla cesaretle dengesiz tutumlar sönmeyecek yangını ateşler.Değişim şart.
    Cevapla
  • ADANALI ALİ 7 ay önce Şikayet Et
    Bu ermeniler vahşi ve acımasız ama aynı zamanda da gerçekten kopmuşlar..ulan oglum ordun yok, yenilmişsin...istifa etse senmi gelecen gardaşlarımın karşısına..etti ne olacak ....
    Cevapla
  • Vatandaş55 7 ay önce Şikayet Et
    Biz turkiyedekileri temizleyemedik karabağdakiler biraz zor temizlenir
    Cevapla
  • konyalı 7 ay önce Şikayet Et
    bizdeki ermenilerden ses gelmedi daha
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hay senin ağzına sağlık. Ne kadar güzel yazdın. İçimizdeki ermeniler bitmeden. Karabağdaki sorunda bitmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."